Auto

ProSperanta recomanda instalatiile Landi Reno

Suntem in piata de mai bine de 10 ani si avem o experienta de peste 13000 autoturisme echipate cu instalatii GPL in service-ul GPL pe care il detinem. Prin experienta acumulata am ales sa recomandam instalatiile GPL Landi Renzo si va vom argumenta mai jos alegerea noastra. Cu siguranta daca veti lua decizia de a va echipa autoturismul cu o instalatie GPL, aceea va fi de la Landi Renzo.

Landi Renzo este cel mai important producator de instalatii auto gpl pe plan mondial, detinand o cota de peste 30% din piata mondiala de componente si sisteme alternative ce folosesc drept carburant  GPL si METAN

Garantia calitatii si originalitatii. Echipamentele sunt 100% produse in Italia, licentele de produs in baza carora sunt puse in vanzare confirma originalitatea instalatiei si a pieselor de schimb, aici aveti un ghid complet pentru verificarea originalitatii.

Montate corect in service-uri autorizate, instaltatiile GPL duc la scaderea gradului de uzura a motorului si la scaderea cu pana la 40% a costului cu benzina daca alimentati doar cu carburant gpl  auto ( mare grija la statiile gpl NO NAME – unde fara sa stiti puteti alimenta cu gpl casnic- inadegvat instalatiei gpl care in timp va defecta motorul). Vezi aici diferenta carburant gpl auto/ casnic.

Nu in ultimul rand recomandam Landi Renzo deoarece este producatorul de kit-uri gpl care vine cu cele mai multe inovatii. Ultima tehnologie in instalatii gpl acopera peste 90% din autoturismele ce au motor cu injectie directa din piata. Au fost create instalatii dedicate pentru conversia fiecarui tip de motor cu injectie directa de benzina (TSI, FSI, TFSI).

Pentru orice alte informatii legate de instalatiile gpl Landi Renzo consultantii ProSperanta va stau la dispozitie aici.

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed