MANCARE SI BAUTURI

Regal Vanatoresc – Restaurantul Hotelului Galati Centrum

Joi, 25 octombrie 2012, ora 19:00
Hotel Galati, Restaurant Blue Sun

Regalul Vanatoresc este parte a “Serilor Culinare Dunarea” si am dorit sa fie o referinta gourmet pentru cei care apreciaza arta culinara. Intreg evenimentul este gandit ca o degustare de preparate culinare si de vinuri astfel incat sa ofere un spectru cat mai larg de gusturi si asocieri de gusturi de-a lungul unei povesti spuse cu har de catre Gabriel Cristea, somelierul cu experienta al Cramei Oprisor.

Toate preparatele culinare din meniu necesita zile întregi pentru a se ridica la standardul regal iar numarul de locuri este limitat (65 de locuri). Drept urmare, pentru a va afla printre meseni va rugam sa va faceți rezervare din timp, nu mai tarziu de 18 octombrie !

Platou tricolor cu : mistreţ în deschidere, asezonat cu sos de ciuperci de padure; în actul doi intra raţa salbatica în lectica de varza – aşa cum îi sta bine unei raţe; în ultimul act, marşul triumfal, actorul principal este cerbul acompaniat cu un delicios sos de coacaze.

Fiecare dintre acte are un mod special de pregatire, fiecare vedeta este înnobilata dupa datinile stravechi şi numai dupa ce au trecut cu brio de probele cu vin negru, oţet, cepa, dafin, cimbru, ienibahar şi piper.

Minunaţii vanatorești

Aperitiv sau cum spun francezii “Hors d’oeuvre” numai bune pentru a deschide pofta de mancare – salam de urs, pastrama de cerb, salam de mistreț si tartine cu pate de iepure.

Para Wiliams fiarta în sos de vin cu aroma de vanilie burbon

Apai despre acest desert nu mai am cuvinte, nici ca se putea un final mai potrivit pentru un astfel de regal al gustului.

La toate acestea mai adaugam țuica, palinca, horinca şi multe alte licori dupa care turnam vinuri roşii mai vartoase sau mai domoale, dupa gust. Pentru domnişoare avem bauturi fine şi atunci facute din fructe fara gram de alcool.

Toate preparatele sunt ridicate la rangul de arta de catre Nichi Maracine, marele maestrul bucatar al nostru, probabil cel mai iscusit bucatar din Galați, dar acest ultim aspect așteptam sa-l validați dumneavoastra dupa ce veți binevoi a gusta din bucatele noastre.

Pentru cei dintre domniile voastre care vor dori sa se infrupte mai abitir din unul dintre actele Trilogiei Regale suntem pregatiți cu porții boierești fie de cerb cu sos de afine, fie din rata salbatica pe pat de varza sau de mistreț cu sos de ghebe.

Pentru a fi cat mai placuta, seara Regalului Vanatoresc va fi condimentata cu muzica live si degustare de vinuri.

Fiecare dintre operele de arta culinara expuse mai sus va fi acompaniata de unul dintre cele mai potrivite vinuri (editii limitate) ale Cramei Oprisor. Degustarea va fi prezentata de Gabriel Cristea, un somelier cu experienta al Cramei Oprisor.

Regalul Vanatoresc este o adevarata experiența culinara rezervata exclusiv celor care apreciaza arta culinara în formele sale înalte de exprimare.

Locurile sunt limitate de capacitatea restaurantului!

Rezervati acum la 0724 258 033

radu@galtour.ro

 

Related posts
MANCARE SI BAUTURI

Cum se face sampania

MANCARE SI BAUTURI

Revelion in Piata Domneasca 2014

MANCARE SI BAUTURI

Cum alegi carti de bucate pentru incepatori

MANCARE SI BAUTURI

Craciun cu Prietenii by Dunarea SA

Sign up for our Newsletter and
stay informed