Sanatate

Se merita sa folosim steroizi?

Aceasta intrebare ar trebui sa v-o puneti atunci cand va bate gandul sa luati steroizi anabolizanti pentru cresterea masei musculare. Si trebuie sa o analizati pe toate partile, fiindca cel mai probabil raspunsul va fi unul negativ.

De ce foloseste lumea steroizi?

-Sportivii folosesc fel si fel de steroizi si substante dopante pentru a le creste performantele sportive. Cu alte cuvinte, pentru a castiga competitii. Chiar daca nu se recunoaste oficial, aproape in toate sportrile se folosesc steroizi. Doar ca unii folosesc mai mult ca altii si asa ies la iveala pe micile ecrane anumiti sportivi cum ca au folosit steroizi si sunt acuzati din toate partile.

-Culturistii profesionisti folosesc steroizi pentru cresterea/definirea masei musculare astfel incat sa castige competitiile in care se inscriu.

-Oamenii normali folosesc steroizi anabolizanti pentru a le creste masa musculara. Aici ma refer la cei ca tine, ca mine. Noi am crescut cu filmele cu Arnold si Van Damme cand eram mici si acum toti vrem sa aratam ca ei. Iar fara steroizi nu se poate. Dar pe langa aceste substante, trebuie depusa foarte multa munca si la sala de forta.  Calea pe care vrem s-o strabatem ca s ajungem ca actorii mentionati mai sus, trebuie sa recunosc ca este putin gresita. Adevarul este ca nu prea e bine sa folosesti steroizi, fiindca desi la inceput folosesti doze mici, cu timpul le vei creste, fiindca iti va placea cum te vei simti, cum vei creste de la ei. Si treptat-treptat vei mari dozele. Iar cand dozele se maresc pot aparea si efecte secundare.

Cu toate acestea, efectele secundare nu vor aparea daca vei mentine un dozaj echilibrat.

Atunci cand se trece in extreme celalata, cand se ajunge la un consum ridicat de steroizi vor aparea si efecte secundare precum aparitia cheliei, marirea organelor interne, inhibarea propriei productii de hormoni, degradarea ficatului, ginecomastia, acneea, agresivitate crescuta, insomnii, afectiuni ale rinichilor si chiar depresia. Sunt niste efecte secundare destul de grave, pe care nimeni nu si le doreste. Tocmai de aceea, ganditi-va bine da vreti sa folositi steroizi anabolizanti si daca este sa o faceti, atunci mentineti dozele moderate astfel incat aceste efecte nedorite sa nu apara.

Related posts
Sanatate

Mastopexia: Operatia care îți poate schimba viaţa

Sanatate

5 motive să porți aparat dentar

SanatateSuplimente si Vitamine

Detoxifierea cu zeolit activat: functioneaza sau este doar un mit?

Sanatate

Detoxifiere completa cu Zeolit Spectrum, mineralul vulcanic cu o istorie de milioane de ani

Sign up for our Newsletter and
stay informed