CASA SI FAMILIE

Securitatea casei tale decisa de 5 elemente

kit supraveghereDaca vrei o casa sigura, ferita de hoti si de posibilele neplaceri naturale, atunci, pe langa o constructie solida, trebuie sa te asiguri ca ai la dispozitie o serie de dispozitive mai complexe sau mai simple, care iti pot usura extrem de mult viata.

  • Un sistem de alarma. Este indispensabil, indiferent care este valoarea casei tale si care este scopul pe care il instalezi. Cu un astfel de sistem, nimeni nu va putea patrunde neinvitat in casa fara sa dea alarma in tot cartierul si eventual, intr-o sectie de politie. Chiar daca ai sau nu ai bunuri de valoare in casa, un sistem de alarma trebuie sa fie prezent si activ tot timpul.
  • Un sistem de supraveghere video. Fara sa fie scump, dovada fiind magazinul Sekurit , un sistem de supraveghe video este extrem de important. Daca ne raportam la hoti, sistemul de supraveghere video este extrem de important, deoarece ii tine departe. Acesta poate sa isi gaseasca utilitatea si in alte domenii, cum ar fi supravegherea bonei sau supravegherea celor mici.
  • Un detector de fum. Incendiile sunt extrem de neplacute si iti pot distruge munca de o viata in doar cateva zeci de minute. Daca le poti depista la timp insa, acestea nu ar trebui sa provoace probleme. Opteaza pentru detectoare de fum care sa iti ofere sansa de a lua atitudine atunci cand sunt probleme.
  • Un detector de umezeala . Da, exista si astfel de detectoare, care te avertizeaza atunci cand exista riscul unei inundatii. Dupa incendii, inundatiile sunt si ele extrem de periculoase pentru bunuri si pentru oameni. O inundatie poate genera, la randul sau, un incendiu de proportii, dat fiind faptul ca fiecare casa este intesata cu fire de curent electric.
  • Un caine.Daca locuiesti la curte, solutia clasica a unui caine este foarte importanta. Pe langa placerea de a avea un animal in casa, cainele este o adevarata alarma naturala care te avertizeaza ori de cate ori ceva este in neregula in jurul casei.

Pe langa aceste elemente, vigilenta este foarte importanta. Degeaba le ai pe toate la dispozitie, daca uiti sa inchizi usa de la intrare. Cei mai multi hoti aleg sa fure din casele in care pot intra sigur si de cele mai multe ori, hotii ajung sa intre in casa pe un geam sau pe o usa uitata deschisa. Asigura-te ca elementele cele mai simple de siguranta sunt active si totul va fi perfect.

 

 

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Bena basculabila: din ce material este realizată și ce beneficii îți asigură?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

Sign up for our Newsletter and
stay informed