Auto

Solutii disponibile prin centrele locale de vopsitorie auto

Vopsitorie auto

Vopsitorie auto

Tocmai ti-ai cumparat o masina second hand si ai observat ca are nevoie de niste retusari la nivel estetic, in exterior sau vrei sa ii aplici un nou strat de vopsea, sau poate chiar sa ii schimbi culoarea? Poate folosesti deja o masina de mult timp si te gandesti sa cauti o vopsitorie, spre a o pregati inainte de a o vinde?  Sau poate ai avut un accident si trebuie sa gasesti un centru auto ce sa iti ofere atat servicii de tinichigerie cat si de vopsitorie? Daca raspunsul la oricare din intrebarile de mai sus e afirmativ, atunci cautarea ta nu mai trebuie sa  se prelungeasca, in special daca locuiesti in zona orasului Baia Mare. Prin ramura de vopsitorie Standox a An-mar Impex, ce utilizeaza aparatura performanta se pot obtine rezultate excelente.

 

Bineinteles, materialele utilizate, sunt de prima clasa – vopsele auto atent fabricate, ce vin insotitie de toata documentatia necesara pentru a sprijini toti clientii. Ele se impart in:

  •   vopsea auto  pe baza de apa – cunoscuta sub denumirea de Standohyd, ea este printre cele mai noi produse Standox. Ea nu necesita diluanti, aditivi sau agenti de amestec – are un luciu superb si poate fi utilizata si in cazul reparatiilor locale.
  •   vopsea auto Standoblue – se remarca prin aplicarea rapida si usoara, precizia nuantelor si fiabilitatea acesteia.  In plus, latura economica si rentabila este un atuu demn de luat in calcul. Utilizeaza aditivi de vascozitate de nivele diferite. Standoblue este o vopsea auto ce se ridica la  standardele folosite de producatorii auto (in procesul de fabricatie).
  •  vopsele auto pentru masini utilitare – destinata atat caroseriilor cat si sasiurilor acestor vehicule; pune la dispozitie un numar mic de mixuri – 22, care insa pot fi folosite pentru a obtine orice culoare.
  •  linia Exclusive – vopsele cu efecte speciale, care isi schimba culoarea conform unghiului din care sunt vazute. Fiecare nuanta este incredibila, fiind disponibila in cantitati limitate.

 

Standox este  unul dintre producatorii de top ai Europei in domeniul  vopselelor auto  – de finisare si refinisare. Avand sediul in Wuppertal, Germania, compania de renume ofera materiale  inovative, rezistente si nedaunatoare mediului inconjurator, in peste 80 de tari.  Recunoasterea calitatii Standox, de catre foarte multi din marii producatori din zona automobilistica este o recunoastere a pozitiei acestei companii ca partener si lider in segmentul sau de piata. Astfel, se poate oferi asigurarea furnizarii unor rezultate perfecte de fiecare data cand persoanele individuale sau centrele de specialitate apeleaza la acest nume german.

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed