Camping

Statiunea tinerilor, Costinesti

Statiunea Costinesti este fosta tabara de pioneri din timpul comunismului. Acum este cea mai vizitata statiunea de catre tinerii romanii cat si straini pentru viata ei de noapte. Aici se petrece ziua cat si noaptea in localele deschise in aceasta statiune. Locurile de cazare in Costinesti sunt din ce in ce mai abundente, se construiesc anul noi vile, pensiuni, hoteluri pentru a facilitata cazarea tot mai multor turistii care aleg aceasta statiune.

Rang-ul ei de statiune a fost constituit in anul 1949 cand a devenit statiunea pionerilor romanii. Mai tarziu a fost denumita tabara internationala a studentilor iar locurile de cazare erau formate din mai multe corturi uriase. In 1966 Ceausescu avea sa investeasta foarte mult in infrastructura si constructia de noi hotele si cladiri pentru a face fata tuturor romanilor dornici de un sejur la mare.

Viata de noapte a Costinestiului este foarte cunoscuta in toata Europa, majoritatea cluburilor sunt arhipline in timpul sezonului de catre tinerii veniti din toate colturile tari, chiar si din afara tari cum ar fi Germania sau Danemarca. Cele mai bune locale care opereaza in statiunea Costinesti sunt Discoteca Ring, Discoteca Tineretului si Vox Maris. Alte locuri in care se distreaza toti tinerii care vin in Costinesti sunt White horse, local cu specific Rock’n roll care dateaza din 1960 si inca este vizitat de majoriteatea tinerilor. Aici gasesti ai alte informatii, care te pot ajuta sa alegi o vacanta in costinesti sau intr-o alta statiune de pe litoralul romanesc.

Evanghelia este una din punctele de atractie ale Costinestiului. Aceasta este o fosta imbarcatiune greceasca care in ani 60 a esuat din cauza vremii nefavorabile. In aceasta statiune se mai pot trata boli ale articulatiilor cum ar fi afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, sistemului central si multe altele. Pensiunile din Costinesti sunt pregatite anual pentru valul tinerilor care invadeaza statiune. Ei ofera servicii din cele mai bune sau puteti opta la un serviciu all inclusive pentru a beneficia de toate serviciile de care dispune pensiunea. Statiunea este tot timpul pregatita pentru toate genurile de persoane.

Related posts
Camping

Maramuresul nostru

Sign up for our Newsletter and
stay informed