Turism

Tarom lanseaza pachetul special SkyPriority

Compania aeriana Tarom va inaugural in luna mai un pachet special pentru clientii care calatoresc la clasa I si la clasa business, numit SkyPriority. Pasagerii clasei I, clasei business si membrii Elite Plus vor avea zone delimitate de acces pe mai multe aeroporturi partenere ale serviciului SkiPriority. Pachetul facilitatilor include pe langa servicii de check-in mai rapide si prioritate la livrarea bagajelor, imbarcare, tocketing, tranfer si predarea bagajelor. Toti membrii SkyTeam Elite Plus vor trebui sa prezinte marcarea SkyPriority de pe cartile lor de imbarcare si vor beneficia de toate aceste facilitati. Toti pasagerii care vor alege sa opteze pentru serviciul Sky Priority vor beneficia de toate informatiile necesare si vor fi parte a programelor de fidelizare desfasurate de Tarom, prin corespondenta.

Tarom

Primele aeroporturile partenere SkyPriority vor fi cele din Cluj, Timisoara, Londra (Aeroportul International Heathrow) si Amsterdam (Schiphol), dar reteau se va dezvolta in cursul anului 2012 si va ajunge la 1000 de aeroporturi.

Serviciul a fost lansat pe data de 1 martie 2012, iar reprezetantii companiei spera sa fie disponibil pe aeroporturile celor mai cautate destinatii din Europa. In plus, compania aeriana opereaza in prezent zboruri cu bilete de avion ieftine, pentru locatii precum Dubai, Salonic, Valencia si Nisa. Sky Priority este un serviciu Sky Team, care va fi disponibil treptat in toata alianta.

Tarom este compania aeriana romaneasca, care a fost infiintata in anul 1954, iar in prezent isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii in prportie de 96.7%. Membra a aliantei Sky Team din 25 iunie 2010, Tarom are o flota de 26 de aeronovave, precum : Airbus A310-300, Airbus A318-111, ATR 42-500, ATR 72-500, Boeing 737-300, Boeing 737-700 si Boeing 737-800, care ofera zboruri in peste 53 de destinatii.

Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed