Telefoane Mobile

Totul despre Samsung Galaxy Note II

Evenimentul international IFA 2012, a adus in fata publicului cele mai noi telefoane, smartphoneuri si gadgeturi lansate de marii producatori din domeniu. Bineinteles ca de la prezentare nu au putut lipsi reprezentanti ai gigantului Sud-Coreean, Samsung cu cele mai noi telefoane Samsung.

La aceasta gala, Samsung a descoperit 4 din cele mai noi lansari ale sale, pentru sfarsitul anului 2012. Dintre acestea, vorbim de Samsung Galaxy Note 2, primul telefon cu Windows Phone 8, doua tablete tot cu windows 8, o camera Samsung Galaxy cu Android Jelly Bean, laptopuri noi si nu in ultimul rand, un Pc All-in One.

In acest articol vom vorbi de primul telefon samsung amintit mai sus si anume, Samsung Galaxy Note II. Printre timeline-urile noului smartphone se numara folosirea Android 41. Jelly Bean, designul nou al vechiului Stylus S Pen cat si multe alte caracteristici despre care vom aminti in randurile urmatoare.

In primul rand ar trebui sa stim ca in ultima vrema, s-au lansat o multime de telefoane Samsung, nu toate dintre acestea ridicandu-se la standarde inalte insa toate contribuind la evolutia frumoasa a acestei companii. Intre diversitate si singularitate, as alege clar diversitatea iar Samsung asta si ofera. O multime de noi smartphone-uri Samsung vor multumi din mai multe puncte de vedere, diferite tipuri de persoane cu diferite tipuri de personalitati. Poate ca unii vor ceva cu ecan mare, posibil sa intre in o lupta acerba contra iPhone 5. Pentru aceasta exista samsung galaxy s3. Poate ca unii insa doresc un smartphone performant si in acelasi timp mic din punct de vedere Samsung Galaxy note 2 este alegerea perfecta.

Speram in lansari de telefoane samsung cat mai bune din toate punctele de vedere si in acelasi timp, dorim ca mitul ca iPhone este cel mai bun smartphone de pe piata sa dispara. La urma urmei, e doar un smartphone ca si celelalte, nu?

Related posts
Telefoane Mobile

5 lucruri ce ne vor lipsi la următoarele iPhone-uri

Telefoane Mobile

Iphone 6 Plus, un telefon elegant si sofisticat

Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S4 smartphone-ul perfect

Telefoane Mobile

HTC One X, un smartphone performant si in 2014

Sign up for our Newsletter and
stay informed