Telefoane Mobile

5 lucruri ce ne vor lipsi la următoarele iPhone-uri

Oricât de mult te-ai bucura de zvonurile legate de următorul iPhone, sunt anumite lucruri ce îți vor lipsi. Trebuie doar să aruncăm o privire la actuala generație de iPhone-uri ca să găsim lucrurile ce ne vor lipsi cu adevărat la iPhone 8. Sau X. Sau ce nume va avea în final.

Design-ul clasic

Totul a pornit de la primul iPhone, când Steve Jobs a prezentat un telefon cu un ecran “uriaș” de 3.5 inch. În urmă cu 10 ani, chiar așa era, iar de atunci design-ul a fost rafinat până la iPhone SE, model în cazul căruia mulți sunt de acord că arată cel mai bine.

Un ecran de dimensiuni decente, margini proporționale, un spate curat, cu o îmbinare de sticlă și metal. Design-ul prezentat prima dată pe iPhone 5 a îmbătrânit foarte frumos și arată excelent pe iPhone SE.

Jack-ul audio

Excluderea jack-ului audio din iPhone 7 a stârnit controverse, glume și cuvinte nu tocmai potrivite la adresa Apple. Cam ca moartea lui Jon Snow în sezonul 6 din Game of Thrones.

În continuare, producătorii de căști nu au îmbrățișat varianta wireless propusă de Apple. Piața este plină de modele pe absolut fiecare segment de preț.

Așa că ne va lipsi posibilitatea de a conecta orice pereche de căști scumpă sau ieftină.

Butonul real home

Încă un prieten drag va dispărea în curând. A început cu iPhone 7, când butonul fizic a dispărut și a fost înlocuit cu un senzor sub care activează un motor de vibrații.

Următoarele generații de iPhone vor renunța cu totul la buton și va trebui să apăsăm direct pe ecran pentru a ajunge în ecranul principal. O bucurie pentru fani ai amprentelor. Care cred că sunt doar criminaliștii de serviciu.

Partea bună e că iPhone SE este un smartphone competent, care include un buton home clasic, cu o senzație tactilă pe care o cunoaștem și o îndrăgim.

Un ecran mai bine protejat

Pentru că toată lumea a luat-o razna cu ecranele edge-to-edge și cu raportul ramă-ecran, telefoane ca iPhone SE ne vor lipsi. Se presupune că rata de spargere a ecranelor în urma scăpării acestora va crește simțitor.

Ceea ce este foarte bine dacă ai un service care se ocupă cu înlocuirea telefoanelor. Pentru restul, pentru noi, această veste nu are cum să dea prea bine.

Prețul unui iPhone SE

Se zvonește puternic că iPhone SE nu va mai face parte din planurile Apple, următoarele dimensiuni pornind de la 4.7” pentru diagonala ecranului. Dacă vă plac dimensiunile compacte, acesta ar fi momentul să luați un iPhone SE, mai ales că oferă aceeași experiență de utilizare iOS precum telefoanele mai mari.

Partea cea mai bună? Prețul cu aproximativ 30% mai mic decât fratele mai mare iPhone 7. În aceste condiții, este normal ca toate specificațiile unui iPhone SE să ne lipsească într-un viitor dedicat ecranelor edge-to-edge, fără jack audio integrat.

Ce-ți va lipsi cel mai mult în viitor?

Related posts
Telefoane Mobile

Iphone 6 Plus, un telefon elegant si sofisticat

Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S4 smartphone-ul perfect

Telefoane Mobile

HTC One X, un smartphone performant si in 2014

Telefoane Mobile

Ultimile noutati despre iPhone 5S

Sign up for our Newsletter and
stay informed