Mobilier

Un somn alintat cu Siesta Bedding

Siesta Bedding, unul dintre cei mai mari producatori de saltele din Romania, are o capacitate de productie de peste 20.000 de bucati lunar. Produsele oferite  se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si sunt produse intr-o gama variata de modele, marimi si huse pentru a acoperi toate cerintele.

Noi stim cat de important e somnul pentru fiecare dintre noi, iar pentru a face aceste ore zilnice cat mai confortabile, trebuie sa beneficiem de o saltea de calitate superioara. Nu trebuie sa subestimam cat este de important un somn bun si consistent. Train intr-un secol al vitezei, in care se munceste excesiv, dinamic, iar fiecare dintre noi facem o serie de activitati in acelasi timp. Societatea functioneaza astazi pe baza de cofeina. Un somn de calitate are un impact major asupra vietii, ajutand la reducerea nivelului de stres, crescand productivitatea si mentinandu-ne sanatosi.
Realitatea este ca petrecem o treime din viata in pat – la fel cat petrecem la birou. Salteaua este o achizitie foarte personala si importanta, poate cea mai importanta achizitie de mobila din viata. Calitatea vietii si a muncii noastre depinde direct de calitatea somnului nostru.

Acordati atentia cuvenita alegerii saltelei potrivite pentru dumneavoastra. Nu ezitati sa testati cat mai multe  saltele inainte de a lua decizia finala, acest lucru este perfect normal si necesar.

Siesta Bedding ofera performanta. Saltelele noastre au la baza ultimele tehnologii din domeniu, pentru a oferi clientilor sansa de a se bucura mereu de un somn confortabil si relaxant.
Pe langa saltelele clasice, oferim si saltele cu arcuri impachetate individual, saltele relaxa, saltele latex, saltele ortopedice, saltele din materiale vasco-elastice si saltele hibrid care combina o serie de materiale si tehnologii.
Nu uita ca dormi circa o treime de viata si ofera-ti rasfatul unui somn de calitate! Alinta-te cu saltelele Siesta Bedding!

Acordati o atentie deosebita alegerii oricarei saltele. Pe o saltea ortopedica tare spatiile ce se creeaza intre o saltea pentru pat si corp pot provoca presiune si pot forta osatura sa adopte posturi incorecte in timpul somnului.

Related posts
Amenajari InterioareDesignIMOBILIARE SI CONSTRUCTIIMobilier

Cum alegi inspirat o masa living, in doar 3 pasi simpli. Afla acum cel mai bun raspuns

Mobilier

Somiera electrica: opteaza pentru un maxim de confort

Mobilier

De ce sa optezi pentru un dormitor din lemn masiv?

Mobilier

Magia mobilei de stejar

Sign up for our Newsletter and
stay informed