Bloguri

Videoclip Inna – Caliente | MusicLife

Inna – Caliente

Inna a debutat cu “Hot” iar acum e chiar “Caliente” adica tot “fierbinte”, poate ceva mai mult decat atunci, la debut. Desigur, timpul a trecut, machiajul a devenit mai bun, fotografii si in general tot arsenalul de oameni necesari in acest “biznis”.
Inna – Caliente
INNA a lansat videoclipul piesei “Caliente”, in care cantareata apare extrem de HOT, in unele ipostaze fiind aproape dezbracata, alaturi de fostul iubit al Madonnei, Jesus Luz!
Inna – Caliente
In videoclip, Inna apare in bratele unui barbat sexy, care nu este nimeni altul decat Jesus Luz, fostul iubit al Madonnei, care joaca rolul de iubit, se tin in brate si se ating senzual!
Inna – Caliente
Inna se pregateste de inca o lansare !! Artista pregateste un nou videoclip pentru piesa “Caliente”, o piesa dedicata faniilor ei din Mexic, acolo unde frumoasa romanca produce isterie in masa!
Inna – Caliente
Videoclipul melodiei “Caliente” a fost filmat timp de trei zile in superba Costa Rica, atat pe plajele Marii Caraibelor, cat si ale Oceanului Pacific, in regia lui Edward Aninaru, fotograful ei preferat si omul care s-a ocupat si de clipul “WOW”!

Cum vi se pare videoclipul?Va place?
Inna a ajuns una dintre cele mai populare soliste si in America de Sud, dupa ce in martie anul aceasta a sustinut un turneu in Mexic.
Inna – Caliente
La toamna, INNA se va intoarce in Mexic pentru un nou turneu, primul cu noua ei trupa de acompaniament. Seria de concerte va culmina pe 28 septembrie cu un show la Pepsi Center WTC din Ciudad de Mexico, arena in care anul acesta vor canta si gigantii Bob Dylan si trupaMeat Loaf.
Inna – Caliente

Related posts
Bloguri

7 modalitati in care sa ajungi influencer pe nisa ta

Bloguri

Bloggingul in educatie

Bloguri

Cum sa atragi gratuit si Google friendly mai mult trafic pe blogul tau

Bloguri

Utilitatea unui blogger

Sign up for our Newsletter and
stay informed