Muzica

Videoclip Mayer Vira ft. Kristina – City Of Love

Mayer Vira ft. Kristina – City Of Love

Dupa ce s-au rebranduit, una dintre cele mai longegive trupe de la noi, Impact a devenit Mayer Vira & Kristina. Iar acum au lansat cel mai nou videoclip, pentru piesa City of Love, care este foarte sexy, incendiar si cu ceva actiune.
Mayer Vira ft. Kristina – City Of Love
Dupa ce ati putut asculta piesa in urma cu doua luni si a primit aprecieri pozitive din partea voastra, ramane de vazut cum o sa vi se para si clipul pe care va invit sa-l vedem mai jos.

Asadar, cum vi s-a parut? Ce parere aveti despre noul Videoclip Mayer Vira ft. Kristina – City Of Love
Succesul proiectului Impact sta sub semnul intrebarii de cativa ani incoace insa un singur lucru e sigur: muzica lor suna bine in continuare si au pastrat ceva din stilul care i-a consacrat!
Mayer Vira ft. Kristina – City Of Love

“Single-ul City of Love ne reprezinta in totalitate si suntem convinsi ca oamenii vor rezona cu mesajul piesei. Amandoi suntem persoane care emana tot timpul energii pozitive si cred intr-o singura religie: dragostea.” – Mayer Vira

“Noul single te indeamna sa visezi la un loc in care oamenii se respecta si se ajuta reciproc; un loc in care invidia, rautatea si indiferenta nu exista. Acest loc este destinat celor care vor sa simta ca apartin unei societati normale, in care oamenii isi doresc o lume mai buna, gandesc frumosc si simt mult.” – Kristina

Mayer Vira ft. Kristina – City Of Love

Related posts
Muzica

Care sunt cele mai cautate tonuri de apel?

Muzica

Antonia si Puya – Hurricane (eMonden.co)

Muzica

Ce muzica mai ascultam in 2013 ?

Muzica

DJ Project si Adela Popescu lanseaza Vraja ta pe www.eMonden.co

Sign up for our Newsletter and
stay informed