Muzica

Ce muzica mai ascultam in 2013 ?

Am ajuns si in anul 2013. Pe piata muzicala apar tot feluri de melodii mai mult sau mai putin reusite. Ce se asculta in 2013 ? Uite cateva sugestii in functie de momentele saptamanii.

Daca e luni dimineata si trebuie sa mergem la serviciu ne-ar prinde bine o melodie Hip-Hop, cu mesaj gen ,,Vreau sa va doara” , Parazitii. Dar incet incet ne calmam si ne resemnam Urmeaza o noua saptamana de munca.

Marti, zi cu ghinion, ar fi bine sa ascultam ceva muzica gen mai soft. Muzica blues e o alternativa care ne mai relaxeaza si ne ajuta sa trecem peste nervii sefului, care vrea din ce in ce mai mult de la noi.

Miercuri, mijlocul saptamanii e un moment critic. Suntem nostalgici si ar prinde bine un Elvis Presely sau un UB 40.

Joi parca ne revine o speranta in suflet si-ar merge muzica pop romaneasca, ultimele melodii scoase de Andra, Smiley sau Inna.

Vineri e o zi frumoasa, se intrevede weekendul si abia asteptam sa plecam acasa. Ajunsi acasa obosti dupa o saptamana grea dam drumul in surdina la o muzica de relaxare si adormim.

Sambata mergem la vreo petrecere si binenteles ca ascultam muzica de petrecere , manele noi 2013 si in general orice gen de muzica fie ca ne place sau nu.

Duminica ne trezim tarziu,mancam bine si ne odihnim si asteptam cu infrigurare o noua saptamana de munca.

Cu toate că muzica românească a început să prindă iar contur, și la radio se aud din ce în ce mai multe piese în română, melodii în limbi care mai de care mai exotice ne asaltează din toate părțile. Pe lângă engleză, franceză, italiană, spaniolă, și mai nou coreeana, limba portugheza și-a făcut loc în clasamentele noastre.

In anul 2012 cele mai ascultate melodii au fost :Michel Telo care a spart toate topurile cu hit-ul „Ai Se Eu Te Pego” si Psy cu Gangnam Style.

Related posts
Muzica

Care sunt cele mai cautate tonuri de apel?

Muzica

Antonia si Puya – Hurricane (eMonden.co)

Muzica

DJ Project si Adela Popescu lanseaza Vraja ta pe www.eMonden.co

Muzica

Videoclip Inna – More Than Friends pe eMonden.co

Sign up for our Newsletter and
stay informed