Auto-Moto si transporturi

Evolutia magazinelor de piese auto

Este cunoscut faptul ca evolutia tehnologiei in ultimii ani a fost foarte rapida si cu urmari foarte vizibile. Ca si in orice alte domenii, magazinele de piese auto au evoluat foarte mult in ultimii ani. Daca pana acum ceva vreme magazinele de piese auto se gaseau doar in unele orase, acum, pe langa magazinele obisnuite de piese auto, pe internet s-a dezvoltat piata auto foarte mult. Astfel peste tot aproape gasesti cate un magazin cu piese auto.

Intr-un fel acest lucru este benefic pentru comparator, pentru ca ii ofera sansa si posibilitatea de a allege produsul cel mai ieftin si comvenabil pentru fiecare. Astfel, fiecare magazin piese auto si-a format un numar de clienti pe internet, indiferent de orasul lor.

Dupa parerea mea, orice magazin piese auto online in primul rand trebuie sa arate professional, pentru a castiga din prima increderea vizitatorilor. Orice magazine online trebuie sa reuseasca sa-I transforme din simpli vizitatori in viitori clienti. Majoritatea magazinelor online reusesc acest lucru prin diverse promotii la diverse piese auto sau accesorii auto, in timp ce altii ofera transportul gratuit.

Un exemplu de magazine online de piese auto care l-am vizitat a fost Autocomservice.ro . Mi-a placut din prima designul simplu si faptul ca poti vadea detaliile preduselor de care esti interest foarte repede. Produsele sunt sortate in categorii pentru a usura munca vizitatorului. Acestia ofera suport online sau telefonic gratuit clientilor care sunt nesiguri in alegerea unor produse, ceea ce ii ofera un plus acestui magazin online.  Este mult mai simplu sa comanzi online in cateva minute piesele auto de care ai nevoie din acest magazin cu piese auto, decat sa mergi in clasicele magazine amplasate in diverse orase si unde de cele mai multe ori trebuie sa stai si la cozi.

Odata cu evolutia tehnologiei a evoluat mult si piata online din Romania, lucru care nu poate decat sa ne bucure si sa ne usureze viata.

Related posts
Auto-Moto si transporturi

Cum ne alegem cauciucurile pentru masina?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

AutoAuto-Moto si transporturi

De unde poti cumpara maşini second hand din Germania in aceasta perioada afectata de COVID-19?

Sign up for our Newsletter and
stay informed