Muzica

Care sunt cele mai cautate tonuri de apel?

Fie ca detii un telefon cu sistem de operare android sau un telefon care are ca sistem de operare windows sau chiar un iphone, tonul de apel este unul dintre cele mai importante aspecte pe care le poti personaliza. Peste 75% din populatia Romaniei detine un smartphone sau a testat cel putin o data unul.

Este foarte simplu sa iti personalizezi telefonul si sa iti uimesti prietenii cu un ringtone deosebit. Majoritatea detinatorilor de smartphone aleg sa iti descarce tonurile de apel de aici deoarece considera ca este mai sigur din punct de vedere al virusilor.

In anul 2016 exista milioane de tonuri de apel cu care iti poti personaliza cu usurinta telefonul in functie de gusturile fiecaruia. De cele mai multe ori detinatorii de telefoane inteligente aleg sa isi descarce si sa foloseasca ca ton de apel melodiile care sunt voga, hiturile pe care le aud la radio sau televizor sau pur si simplu de la prieteni.

Ce influenteaza alegerea unui ton de apel?

Putem afirma ca popularitatea unui ton de apel depinde in mare masura si de anotimpul in care ne aflam dar si de starea de spirit. Astfel daca in sezonul estival sunt la mare cautare melodiile antrenante care ne duc cu gandul la mare, soare, petreceri pe plaja cu prietenii si relaxare, in anotimpul rece sunt foarte cautate si descarcate in proportie foarte mare colindele si abia apoi hiturile. Un alt factor important in stabilirea celor mai populare tonuri de apel pentru telefoanele inteligente este si varsta utilizatorilor.

De cele mai multe ori odata cu inaintarea in varsta gusturile se schimba, se definesc. Astfel un detinator adolescent de smartphone va alege sa isi descarce ca ton de apel o melodie aflata in primele pozitii ale topurilor muzicale, in vreme ce un utilizator de varsta a doua este posibil sa opteze pentru o melodie mai veche, cunoscuta care de ce nu ii trezeste anumite stari si sentimente.

Related posts
Muzica

Antonia si Puya – Hurricane (eMonden.co)

Muzica

Ce muzica mai ascultam in 2013 ?

Muzica

DJ Project si Adela Popescu lanseaza Vraja ta pe www.eMonden.co

Muzica

Videoclip Inna – More Than Friends pe eMonden.co

Sign up for our Newsletter and
stay informed