Inchirieri

9 sfaturi de urmat pentru maşina de închiriat

Lumea a intrat intr-un spaţiu cibernetic unde poate zbura, găsi o informaţie, cumpăra o casa sau chiar închiria o maşină online la distanţa unui buton. Ca şi consumator trebuie să găseşti argumente pro şi contra atunci când închiriez o maşină. Noi vom încerca să vă dăm câteva sfaturi atunci când închiriaţi o maşină în oraşul Iaşi.
1. Vizitaţi site-urile companiilor pentru a determina ceea ce au de oferit. Fiţi atenţi la preţuri şi facilităţi.
2. Încercaţi să vă închiriaţi maşina de la o firmă apropiata de locul unde o veţi folosi pentru a economisi bani.
3. Înainde de a închiria maşina întocmiţi-vă o listă: ce fel de maşină vă doriţi, câţi oameni veţi călători, câte zile aveţi nevoie de ea şi ce dotări să aibe.
4. Întrebaţi de pachete de reducere pentru închirierile de mai multe zile.
5. Negociaţi la sânge facilităţile incluse.
6. Dacă sunteţi nesigur, cereţi mai multe informaţii cu privire la vârsta maşinii şi kilometrajul acesteia. Dacă vă aşteptaţi la vreme rea intrebaţi despre cauciucuri, lanţuri de zăpadă cât şi alte echipamente adiacente.
7. Pentru a închiria cu uşurinţă o maşină in Iaşi ar trebui să aveţi la îndemână permisul de conducere, paşaportul, documente cu poză şi dovada adresei de domiciliu. Întrebaţi şi de o asigurare de călătorie sau o posibilă asigurare CASCO.
8. Verificaţi preţul la final şi dacă vi se percepe o taxă suplimentară pentru livrare/preluare maşină.
9. Şi nu în ultimul rând verificaţi dacă permisul dvs. de conducere este valid în Iaşi, România.

Serviciul online de închirieri maşini în Iaşi este unul competitiv de aceea majoritatea oferă reduceri, puncte bonus, cupoane, parcări gratuite şi alte beneficii adiacente. Verificaţi toate site-urile pentru un preţ optim atunci când închiriaţi o maşină.

Înainte de a porni la drum cu maşina închiriată ar trebui să studiaţi puţin legea rutieră din Iaşi pentru a putea coduce în siguranţă. Dacă sunteţi cu familia alegeţi o maşină sigură dar în acelaşi timp confortabilă cât şi încăpătoare pentru că veţi avea foarte mult bagaj. Dacă inteţionaţi să călătoriţi către Iaşi singur sau în cuplu atunci veţi fi mulţumiţi să apelaţi la un serviciu de rent a car iasi de unde să alegeţi o maşină compactă. Stabiliţi-vă dinainte nevoile pentru nu a avea suprize mai târziu sau pentru nu a plăti extra pentru ele. Deasemenea păstraţi-vă mereu documentele de închiriere în maşină şi permisul de conducere pentru nu a avea probleme cu poliţia locală din Iaşi dacă veţi fi oprit în trafic. Purtaţi mereu la voi un telefon mobil pentru urgenţe sau pentru a ţine legătura permanentă cu firma de închirieri greenrentacar.ro în caz de apar ceva probleme. Toate acestea fiind spuse vă urăm bine aţi venit la Iaşi!

Related posts
Inchirieri

Rent a car Bucuresti calitatea serviciilor in capitala

Inchirieri

Intra in posesia masinii potrivite pentru o vacanta de neuitat

Inchirieri

Serviciile de inchirieri masini Bucuresti pentru toata lumea

Inchirieri

Deplasari eficiente cu rent a car

Sign up for our Newsletter and
stay informed