Inchirieri

Intra in posesia masinii potrivite pentru o vacanta de neuitat

inchirieri auto kamoIndiferent de sezonul in care te afli cu siguranta pentru tine nu reprezinta o alternativa cozile, frigul, intarzierile, caldura sau alte astfel de circumstante.

Sa presupunem ca vii din voiaj si vrei sa pleci intr-o vacanta. Te-ai saturat de atatea intazieri feroviare, de preturi exorbitante si vrei sa ajungi cat mai repede la o anumita destinatie, pentru a te relaxa.

Chiar daca ai aterizat pe aeroportul Otopeni, ai alternativa unei inchirieri de masina, iar firmele de rent car au grija de buzunarul tau si iti ofera cele mai bune preturi astfel incat tu sa nu regreti alegerea facuta!

Nu trebuie sa iti faci griji de returnarea masinii cat mai curand, deoarece ai posibilitatea sa o inchiriezi timp de…atentie… maxim 3 ani de zile!

Diversitatea cheia alegerilor

Atunci cand ti-a casunat pe ceva cu siguranta ai grija sa se intample cat mai repede, iar spatiul, confortul si precizia sunt elemente de care tu ca barbat sau ca femeie ti cu siguranta cont.

Nu ai fi crezut, dar serviciile de rent car ofera alternative de masini pentru toate buzunarele incepand de la 16 euro/zi!

Astfel de alternative le gasesti la Kamo Auto, o firma cu experienta in inchieri auto de peste 7 ani!

Accesand site-ul de inchirieri auto www.kamoauto.ro poti afla ca nici grija bagajelor nu va mai reprezenta o problema, nici spatiul pentru copil, deoarece ai posibilitatea sa alegi pentru masini de mari dimensiuni, silentioase cu un consum mic pentru drumurile tale lungi!

Indiferent ca te indrepti spre alta tara, Maramures sau vest, cu siguranta vrei sa ai parte de cele mai bune servicii pe termen lung, iar orientarea spre  o masina de tipul Dacia Lodgy pare fi inevitabila.

Dotata cu un porbagaj spatios, usor de condus, cu un consum de 6,5%, aceasta masina pare sa fie o alternativa pentru familiile cu 4-5 membrii.

Daca esti doar tu cu persoana iubita, ai posibilitatea sa optezi spre masini mai soft, iar cele mai bune variante sunt Ford Focus, Opel Astra si Opel Corsa, toate avand un consum de 6,5%, iar pretul de pornire a inchiriatului este de 12euro/zi la care se adauga garantia masinii.

In plus ai posibilitatea sa optezi si pentru alte modele sau alte marci de masini functie de preferintele tale, toate la preturi accesibile!

Pe site poti observa ca exista chiar si clauzele contractuale pentru a te putea pune la curent cu tot ceea ce implica inchiererea masinii si a vedea ca acestea sunt in ajutorul clientilor si nu in defavoarea lor!

Pe langa asta poti observa ca plata se poate face si prin POS cu cardul, daca nu dispui de bani cash.

Beneficiezi atat de asistenta prin e-mail cat si telefonica imediata, personalul fiind unul specializat si profesionist in ceea ce priveste serviciile de inchirieri masini.

Multe persoane care fie lucreaza in marinarie, fie calatoresc mult in strainatate opteaza pentru aceasta varianta de rent car chiar din aeroportul terminal si ne spun ca o vacanta dupa o munca asidua si extenuanta este cheia rezolvarilor tuturor  problemelor si a linistirii mentale si de aceea aleg aceasta solutie, care este pe cat de economica pe atat de practica!

Related posts
Inchirieri

Rent a car Bucuresti calitatea serviciilor in capitala

Inchirieri

9 sfaturi de urmat pentru maşina de închiriat

Inchirieri

Serviciile de inchirieri masini Bucuresti pentru toata lumea

Inchirieri

Deplasari eficiente cu rent a car

Sign up for our Newsletter and
stay informed