Muzica

DJ Project si Adela Popescu lanseaza Vraja ta pe www.eMonden.co

Dj Project si Adela Popescu au lansat astazi un nou single, un cadou perfect pentru Ziua Indragostitilor! „Vraja ta” este hitul primaverii, care s-a auzit in premiera la Alarma ProFM, dar si pe eMonden.co

DJ Project şi Adela Popescu Vraja

Vraja ta va fi hitul primăverii, care se va auzi începând de miercuri, 30 ianuarie, de la ora 09.00, în premieră la Alarma ProFM, şi la „Happy Hour”, de la ora 17.30, la Pro TV, acolo unde DJ Project şi Adela Popescu vor merge să vorbească despre planurile viitoare, concertele din ţară şi de peste hotare şi despre noua piesă.

„«Vraja ta» va fi hitul primăverii şi nu spun doar eu asta, o spun toţi cei care au ascultat-o până acum şi am foarte mare încredere în ea. Este o piesa foarte pozitivă şi senzuală, mi se pare o melodie perfectă pentru Valentine’s Day”, spune Adela Popescu, interpreta Ralucăi din serialul „Pariu cu viaţa”, care va reveni din martie la Pro TV, cu cel de-al patrulea sezon.

„La fel ca orice altă melodie marca DJ Project şi aceasta este un hit încă din faşă. De când a fost scrisă prima idee. După părerea noastră, după părerea oamenilor de studio care au participat la orchestraţie, după părerea prietenilor care au ascultat-o – clar va fi un hit al acestei primăveri”, declară DJ Maxx.

„Noutatea pe care o aduce această melodie stă şi în mesajul pozitiv pe care îl transmite. «Vraja ta»! Încă din titlu îţi dai seama că este vorba despre o poveste de dragoste frumoasă, în ton cu anotimpul care va urma, în ton cu Valentine”s Day”, completează DJ Gino Manzotti.

Adela Popescu şi DJ Project sunt convinşi că noul single „Vraja ta” va ajunge foarte repede la inimile fanilor şi că o vor cânta împreună în concerte: „La toate concertele noastre, reacţia publicului este una explozivă. Fanii cântă alături de noi fiecare melodie şi suntem siguri că vor îndrăgi acest nou single foarte repede, încă de la prima audiţie”.

Related posts
Muzica

Care sunt cele mai cautate tonuri de apel?

Muzica

Antonia si Puya – Hurricane (eMonden.co)

Muzica

Ce muzica mai ascultam in 2013 ?

Muzica

Videoclip Inna – More Than Friends pe eMonden.co

Sign up for our Newsletter and
stay informed