Vedete

VMA 2012

Miley Cyrus

Stiti voi toata treaba aia cu “am crescut, gata cu Disney, bla bla”. Miley Cyrus, cea cu noua freza care a innebunit internetul, a facut chiar o figura frumoasa in noul ei look usor goth. Intr-o rochie neagra, cu maneci lungi transparente si un decolteu generos (din care un se vedea prea mult, dar asta este o alta discutie), semnata Emilio Pucci, Miley a aratat “all grown up”. Noua ne-a adus putin aminte de Pink, dar vom trece cu vederea, caci ne place geanta Edie Parker.

VMA 2012 Miley Cyrus

Taylor Swift

Nu doar Nicki Minaj poate sa vina fara rochie! Probabil asta si-a spus micuta Taylor cand a ales acest costum alb J.Mendel. E adevarat ca in mod sigur nu voia sa socheze la fel ca diva de abanos, dar macar a fost o prezenta diferita. Chiar daca putin cam “scortos” pentru bling-ul evenimentului, macar Swift a ales niste sandale aurii Tom Ford.

VMA 2012 Taylor Swift

Demi Lovato

O alta diva Disney care s-a bucurat de atentie la VMA 2012 a fost Deni Lovato. Desi greutatea ei este un continuu subiect de discutie pe panamtul natal, cantareata a stralucit, la prorpiu, in cele doua tinute pe care le-a ales. Ambele au fost rochii negre, glittery, una cu spatele decoltat, Topshop, iar cealalta princess-style. Insa piesa noastra preferata a fost jacheta de piele cu tinte.

VMA 2012 Demi Lovato

Sign up for our Newsletter and
stay informed