Tuning

3 tipuri diferite de folii auto de care trebuie sa stii

Primele lucruri la care te gandesti cand auzi de folii auto sunt, probabil, acel film de actiune cu Vin Diesel cu masini rapide si sclipitoare sau acele jocuri video in care esti un sofer de curse de strada ilegale. Nu ai tinti prea departe daca te-ai gandi la aceste lucruri, dar foliile auto nu sunt doar pentru a-ti infrumuseta masina. Poti sa iti cumperi diferite tipuri de folii auto pentru nevoile masinii tale.

folii auto

Cele mai faimoase folii auto sunt cele decorative. Aceste folii auto sunt acelea pe care le vezi in filme si pe strada pe acele masini care iti atrag atentia de la prima privire. Cateva exemple de astfel de folii sunt cele color metalice sau mate, cele care imita carbonul sau, preferatele mele, foliile auto cameleon care isi schimba nuanta in functie de unghiul din care privesti masina „imbracata” acest tip de folie.
Trebuie sa stii este ca exista si folii auto de protectie care nu ofera masinii tale un look nou si o ajuta sa isi pastreze aspectul original. Aceste folii auto sunt transparente si, odata aplicate, masina ta va fi protejata. Ele protejeaza culoara masinii tale de razele UV care, dupa cum bine stim, in timp, pot sterge culoarea de pe caroseria masinii.
A treia categorie de folii auto pe care o mentionez astazi este cea publicitara. Aceste tipuri de folii contin reclame care sunt create special pentru clientul care le-a comandat. Masina este colantata cu logo-ul unei firme, numarul acesteia de telefon si eventual un slogan care sa atraga atentia publicului. Aceste folii auto sunt perfecte daca ai un business si daca vrei sa ii faci reclama intr-un mod inedit.
Colantarea cu folii auto a devenit un lucru foarte cautat in Romania si acest lucru se vede si in aparitia mai multor firme care se ocupa cu asa ceva, cum ar fi si Pin Grup.

Related posts
Tuning

De unde iei anvelope prin Bucuresti

Tuning

Este nevoie de un carlig de remorcare pentru modelul Vw Sharan?

Tuning

3 motive reale pentru care sa optezi pentru tuning auto atunci cand simti nevoia unei schimbari in ceea ce priveste autovehiculul pe care il conduci

Tuning

Orice carlig de remorcare Ford Transit este bun

Sign up for our Newsletter and
stay informed