Tuning

De unde iei anvelope prin Bucuresti

Fiecare masina are nevoie de cauciucuri bune, ca sa functioneze cum trebuie. Ca sa cumperi anvelope bune, in Bucuresti, care sa aiba o lunga durata, iti putem da cateva idei.

Anvelopele second hand, in Bucuresti, o modalitate ieftina de cumparare

Anvelopele in Bucuresti, dar nu numai, pot fi luate si la mana a doua. Acestea cauciucuri sunt o buna varianta, caci te ajuta sa faci economii, insa nu stii exact cat sunt de rezistente. De aceea este bine sa te documentezi serios inainte de a le achizitiona!

Pretul difera in functie de mai multe criterii

Modelele de anvelope care pot fi cumparate in Bucuresti sunt diferite. De aceea si pretul acestora difera. Diferentele apar in functie de gradul de uzura, dar si de materialele folosite de catre producator. Un cauciuc de top va fi intotdeauna mai scump. Mai scumpe sunt si cele pentru masinile mari, precum camioanele.
Pretul este in jur de 100-200 de lei, pentru un cauciuc nou.
Anvelopele in Bucuresti pot fi cumparate si in rate, pe care sa le achiti luna de luna. Totul depinde insa de locul din care le cumperi. Poti sa apelezi si la perioadele de reduceri, care se fac mai ales pe site-uri, daca vrei sa cumperi online.
Livrarea se face gratuit sau contra cost, in functie de firma de la care le cumperi, iar plata se poate face online, prin intermediul cardului sau platesti in momentul in care sunt livrate.
Anvelopele la mana a doua de iarna pot fi gasite la un pret bun, daca sunt luate la second hand. Cele noi sunt mai scumpe, dar depinde de bugetul fiecaruia ce alegere va face.
Un alt mod de a le cumpara sunt targurile de masini. Poti merge la un targ auto, cum este cel din Vitan, unde se vand diferite modele de anvelope in Bucuresti.
Targul unde se vand nenumarate marci de anvelope in Bucuresti are loc saptamana de saptamana. Aici mai gasesti si masini, dar si alte piese auto, pentru toate marcile de autoturisme. Si cauciucurile resapate sunt o varianta. Noi insa nu iti recomandam anvelopele resapate, poti citi destule articole care iti demonstreaza ca nu este bine sa cumperi asemenea cauciucuri pentru masina ta, indiferent de marca auto pe care o detii!

Related posts
Tuning

Este nevoie de un carlig de remorcare pentru modelul Vw Sharan?

Tuning

3 motive reale pentru care sa optezi pentru tuning auto atunci cand simti nevoia unei schimbari in ceea ce priveste autovehiculul pe care il conduci

Tuning

Orice carlig de remorcare Ford Transit este bun

Tuning

Utilitatea stickerelor auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed