Tuning

Utilitatea stickerelor auto

Stickerele auto sunt solutia ideala pentru cei care vor sa-si personalizeze autovehiculul. Fie ca e vorba de inscriptionarea masinii cu datele firmei tale, fie ca e vorba de schimbarea aspectului masinii, autocolantele sunt o solutie foarte buna.

De ce aplicam stickere auto pe masina?

-Principalul motiv pentru care recurgem la aceste stickere il reprezinta aspectul. Vrem ca masina sa arate diferit, sa fie personalizata.

-Vrem ca masina sa fie inscriptionata cu datele firmei. Este o buna forma de publicitate daca avem o afacere locala. Avand site-ul web isi detaliile afacerii inscriptionate pe autovehicul vom beneficia de expunere.

-Stickerele auto sunt ieftine. Cand vine vorba de infrumusetarea aspectului masinii ne gandim la vopsit sau la autocolant. Varianta vopsirii masinii este mult mai scumpa si este un proces definitiv. Pe cand aplicarea unui sticker este un proces rapid si ieftin.

-Gasim o varietate de stickere auto. Accesand acest link putem vedea varietatea de stickere disponibile pe piata. Pe langa cele expuse acolo, putem de asemenea beneficiem de stickere auto la comanda, facute exact dupa dorintele noastre.

Colantarea auto este un serviciu inclus in aceeasi arie. Daca aceste stickere auto sunt de fapt niste autocolante de anumite dimensiuni ce se lipesc pe masina, ei bine, colantarea auto presupune folierea intregii masini pe exterior. Materialul care se lipeste integral pe masina este acelasi ca al unui sticker auto.

De ce sa alegi colantarea auto in defavoarea vopsirii

-Folierea auto este un proces rapid. Daca pentru ca o masina sa fie vopsita este nevoie de zile intregi de pregatire si zile intregi de asteptat pentru uscarea vopselei, ei bine, colantarea se poate efectua intr-o singura zi. ColantariDesign ofera colantari auto integrale in atelierul din Bucuresti, proces care paote fi terminat intr-o singura zi la data stabilita.

-O colantare integrala este mai ieftina decat o vopsire integrala. Alegand sa foliem masina putem schimba oricand culoarea acesteia fara cheltuieli prea mari. Autocolantul lipit pe masina nu afecteaza vopseaua acesteia, ci o protejeaza.

-Poti sa schimbi aspectul masinii si la cateva luni daca doresti asta. Multe persoane din Bucuresti apeleaza la serviciile de colantari auto doar pentru a-si folia masina pe o scurta perioada. Multi tineri aleg sa schimbe culoarea de la an la an, iar faptul ca nu este un serviciu prea scump il face accesibil tuturor.

Servicii de colantari auto Bucuresti ofera si firma ColantariDesign in propriul atelier. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu si lucrand doar cu autocolante originale, la ei ai garantia unei folieri ca la carte.

Related posts
Tuning

De unde iei anvelope prin Bucuresti

Tuning

Este nevoie de un carlig de remorcare pentru modelul Vw Sharan?

Tuning

3 motive reale pentru care sa optezi pentru tuning auto atunci cand simti nevoia unei schimbari in ceea ce priveste autovehiculul pe care il conduci

Tuning

Orice carlig de remorcare Ford Transit este bun

Sign up for our Newsletter and
stay informed