Din online

Topul site-urilor de anunturi gratuite din Romania

Nu de putine ori ai fost nevoit sa publici un anunt. Fie ca ai dorit sa inchiriezi sau sa vinzi un imobil, fie ca ai vrut sa vinzi o masina sau pur si simplu sa iti schimbi telefonul, site-urile de anunturi gratuite au fost mereu la indemana. Dat fiind faptul ca sunt cateva sute de astfel de site-uri, doar in Romania, este bine sa alegi cu atentie , in asa fel incat sa nu pierzi timpul dand anunturi pe care nu le va citi nimeni.

Primul criteriu de alegere ar trebui sa fie pretul, evident, este bine sa alegi acele site-uri care iti permit sa pui anunturi gratuit. Din fericire, majoritatea accepta acest lucru.

Pentru a-ti usura munca, am facut un top al celor mai bune astfel de site-uri:

  •  Olx.ro. Este, de departe, cel mai mare site de anunturi gratuite din Romania.Cu sute de mii de vizitatori zilnic si cu  zeci de mii de anunturi, OLX poate oferi atat o multime de produse numai bune de cumparat, cat si o piata mare pentru vanzare. Din pacate, daca iti doresti un anunt care sa iasa in evidenta trebuie sa platesti.
  • Tocma.ro . Fara nicio legatura cu vechiul Tocmai.ro, tocma.ro este un site unde orice roman poate adauga anunturi gratuite fara niciun fel de problema. Este usor de folosit, are din ce in ce mai multi vizitatori si aduce cateva elemente deosebite, cum ar fi posibilitatea de adaugare de filmulete. Aparut recent, tocma.ro incepe sa fie vazut in dince in ce mai multe locuri si sa atraga atentia.
  •   Anunturigratuite.net. Este un alt site care are succes destul de mare si de unde poti obtine rezultate, daca stii cum sa il folosesti. Este adevarat, nu are dimensiunile OLX-ului, insa este suficient de mare pentru a merita adaugarea unui anunt pe el.
  • Publi24.ro . Destinat, in principiu, vestului tarii, publi24 a ajuns sa fie un site de anunturi la nivel national. Poti adauga anunturi gratuite din foarte multe categorii si te poti bucura de succes deoarece este un site destul de vizitat.

Daca iti doresti sa vinzi ceva, asadar, aceste site-uri sunt ideale si pot fi folosite fara niciun fel de problema.

 

Related posts
Din online

Ce este mai exact Gazduirea Web ?

Din online

Accentuand webdesign-ul, tendinte actuale

Din online

Fii in pas cu tehnologia

Din online

Elemente de care ai nevoie pentru succesul unui site

Sign up for our Newsletter and
stay informed