Din online

Fii in pas cu tehnologia

Tehnologia este esentiala pentru orice afacere, chiar si pentru companiile care nu se incadreaza in ramura IT. Asta pentru ca ai de a face cu tehnologia la birou, beneficiezi de avantajul computerelor, te folosesti de anumite software-uri, de avantajul telefoanelor mobile si asa mai departe. Fie ca este vorba de un simplu program ce tine evidenta intrarilor si iesirilor sau de un software sofisticat ce te tine informat cu privire la afacerea ta, ideea este ca tehnologia ajuta companiile sa se mentina competitive si sa-si faca produsele sau serviciile cunoscute.

Putem spune ca internetul este una din cele mai importante inventii tehnologice din ultima vreme. Internetul ne permite sa tinem legatura cu persoane din orice colt al lumii si ne este oferit ca un dictionat imens, gratuit. Este un atlas, un dictionar si o sursa de informatii nelimitata! Totodata, internetul este si o buna sursa de a ne promova afacerea.

In 2015, internetul a atins pragul de 3 miliarde de utilizatori la nivel mondial. Iar asta inseamna mult, inseamna ca 2 din 5 oameni utilizeaza internetul.

In Romania, cat si in alte tari civilizate, internetul este folosit de o proportie foarte mare a populatiei. In 2013, numarul persoanelor care utilizau internetule ra de 6,5 milioane, iar in 2015 s-a ajuns sa fie 8 milioane de utilizatori romani cu cont pe Facebook. Ceea ce este un numar foarte mare raportat la nivelul tarii.

Acestea fiind spuse, se deduce clar ca daca avem o afacere, expunerea online poate cu siguranta sa ne aduca mai multi clienti.

Cum ne putem expune afacerea in mediul online?

-Realizarea unui website este o prioritate pentru orice afacere. Fie ca vinzi incaltaminte, haine, telefoane mobile articole sportive sau oferi diverse servicii. Realizarea unui website este cu atat mai importanta cu cat oferi servicii legate de tehnologie si IT.

-Realizarea unei pagini de facebook a companiei este de asemenea o prioritate. Cum in 2015 exista aproximativ 8 milioane de utilizatori inregistrati pe aceasta retea de socializare, atunci o pagina de Facebook si promovarea acesteia trebuie luata serios in considerare.

-Simpla realizare a site-ului nu este suficienta pentru a atrage clienti, ci vom avea nevoie si de o promovare pe masura. Promovarea poate fi facuta prin reclame AdWords, Facebook si SEO.

Tehnolgia ne influenteaza viata si ne ajuta zi de zi, iar sa fim in pas cu tehnologia ar trebui sa fie o prioritate pentru oricare dintre noi.

 

Related posts
Din online

Ce este mai exact Gazduirea Web ?

Din online

Accentuand webdesign-ul, tendinte actuale

Din online

Topul site-urilor de anunturi gratuite din Romania

Din online

Elemente de care ai nevoie pentru succesul unui site

Sign up for our Newsletter and
stay informed