CALCULATOARE

Despre reumplerea cartuselor de imprimanta

Majoritatea dintre noi detin de mult timp si o imprimanta. Astfel ca cei care detin o imprimanta au simtit pe pielea lor ce cheltuieli implica folosirea unui astfel de dispozitiv.

Chiar daca pretul de achizitie al unei imprimante nu este mare deloc, putand sa cumperi o imprimanta modesta cu doar 200 RON, ei bine, folosirea ei implica ceva cheltuieli. Asta deoarece tusul se consuma destul de usor si trebuie schimbat. Daca nu cumparam cartuse noi, nu putem folosi imprimanta! Cu toate acestea, in ultima vreme au luat nastere servicii de reumplere cartuse de imprimanta care par sa fie destul de eficiente si prind destul de bine la public.

Daca avem o imprimanta la birou si este folosita zi de zi de mai multe persoane, se poate ajunge sa fim nevoiti sa schimbam tusul o data pe saptamana. Iar cum un cartus nou de imprimanta costa in jur de 60 de lei, este de la sine inteles ca vom cheltui ceva banuti luna de luna doar pe imprimanta. Avantajul ultimilor ai il reprezinta faptul ca au aparut pe piata serviciile de reumplere cartuse. Asa se face ca daca esti din Brasov si ai nevoie de servicii de reumplere cartuse poti apela la firma Euro Tel, care ofera servicii de reumplere cartuse Brasov de calitate.

Pot fi umplute atat cartusele Laser cat si cele Inkjet?

Cartusele Laser sunt modelul mai evoluat, oferind o claritate mult mai buna a imaginii printate. Cartusele Inkjet sunt si ele destul de evoluate si imprima o culoare clara pe hartie, insa nu la fel de lucioasa si evidentiata precum o fac cartusele laser. Cartusele Laser sunt folosite in special pentru a reda anumite desene pe hartie, in timp ce cartusele inkjet sunt folosite mai mult pentru documente.

Ca sa raspund la intrebare, da, atat cartusele laser, cat si cartusele inkjet pt fi reincarcate.

Cartusele inkjet negre pot fi reumplute de pana la 20 de ori…recomandabil. Insa in functie de tipul de cartuse, acestea pot fi reumplute si de 50 de ori. Cartusele inkjet color pot fi reumplute in medie de 10 ori.

Cartusele laser cu tus negru pot fi reincarcate de pana la 10 ori, iar cartusele laser color pot fi reumplute in general de 6 ori.

Multi se tem ca un cartus ce a fost reumplut nu va avea tus de aceasi calitatate si nu va functiona precum unul nou. Total neadevarat! Cartusele de imprimanta reumplute cu tus de calitate vor oferi imprima la aceeasi calitate precum unul nou, dar pe langa asta, vor imprima in cantitate mai mare. Deoarece, in medie,  un cartus reumplut este cu 20% mai plin decat unul nou.

Related posts
CALCULATOARE

Despre gazduire web

CALCULATOARE

Cand sunt calculatoarele second hand alegerea cea mai buna?

CALCULATOARE

Avantajele cumpararii unui laptop renew

CALCULATOARE

Calculatoare second hand cu procesoare i5 sau i7 la preturi excelente

Sign up for our Newsletter and
stay informed