CALCULATOARE

Calculatoare second hand cu procesoare i5 sau i7 la preturi excelente

Nu toata lumea este impatimita a tehnologiei. Nu toti sunt dispusi sa plateasca sume uriase pentru un calculator nou, cu o configuratie de ultima generatie. Sunt unii oameni care folosesc calculator doar pentru activitati normale, cum ar fi navigatul pe internet sau divertisment. Prin divertisment se intelege vizionarea unor filme sau pentru muzica. Pentru acesti oameni, un calculator second hand cu procesor i5 este mai mult decat suficient.

 

In cazul in care va aflati in categoria de mai sus si doriti sa achizitionati un calculator second hand este bine de stiut ca exista magazine online care comercializeaza astfel de produse. Desi multi se gandesc la calitatea produselor, este bine de stiut ca piesele folosite sunt performante, iar configuratia finala este una mai mult decat decenta. Astfel, puteti gasi sisteme cu procesoare i5 sau i7, cele mai bune ale momentului, dar si viteze de 4GB de RAM. Fata de sistemele noi, diferenta este de pret, un calculator second hand fiind mult mai ieftin. In plus, chiar daca produsul nu este nou, magazinele ofera garantie chiar si de trei ani pentru produsele pe care le vand. Spre deosebire de alte magazine, acestea ofera garantie pentru fiecare componenta in parte, iar in momentul in care una dintre ele se defecteaza, magazinul se angajeaza ca schimba doar piesa respectiva, nu intreg sistemul.

 

In concluzie, daca doriti sa aveti un calculator pe care sa il folositi doar pentru activitati obisnuite, cum ar fi navigatul pe internet sau activitati multimedia, este suficient un calculator second. Principalul avantaj este cel financiar, pentru ca puteti economisi o suma importanta cu diferenta dintre un sistem nou si unul la mana a doua. In acest fel puteti avea in casa un computer performant la un pret mic si sa aveti siguranta ca produsul se afla in garantie chiar daca este second hand.

Related posts
CALCULATOARE

Despre gazduire web

CALCULATOARE

Cand sunt calculatoarele second hand alegerea cea mai buna?

CALCULATOARE

Avantajele cumpararii unui laptop renew

CALCULATOARE

Laptop Asus N551JX-CN007D – eficient si usor de utilizat

Sign up for our Newsletter and
stay informed