CALCULATOARE

Laptop Asus N551JX-CN007D – eficient si usor de utilizat

Un nou model de laptop de top este si Asus N551JX-CN007D, acesta fiind un gadget ce se incadreaza in gama business, chiar daca avem de-a face cu niste caracteristici de ultima generatie, si dotari de nivel high-end.

Acest terminal este in primul rand fiabil, el putand fi folosit cu succes acasa, dar si la activitatile de birou, acesta beneficiind de performante excelente, in timp ce placa video a acestui laptop este una destinata in special gamerilor. Aspectul acestui laptop este unul de ultima generatie, astfel, capacul din aluminiu aduca un mare plus pe acest capitol, tocmai pentru ca este foarte rezistenta, ajutand cu succes la procesul de dispersie a caldurii, cu totii stiind ce caldura emana componentele unui laptop. Dupa cum stiti, acest terminal este foarte bine pregatit, el fiind echipat cu unul din cele mai stiute procesoare cu doua nuclee, el beneficiind si de tehnologia Turbo Boost, ce face ca procesorul Intel Core i5 sa ajunga la o putere de 3.4 GHz, in momentul cand laptopul este suprasolicitat, acest gadget beneficiind si de tehnologia Hyperthreading, aceasta tehnologie dand voie procesorului sa opereze asemeni unui quad-core.

Un alt capitol important este si memoria RAM, beneficiind, din fabrica, de o memorie de 8 GB, aceasta fiind mai mult decat ideala, insa, la nevoi speciale, cei de la Asus au decis ca memoria sa paota fi extinsa la maximum 16 GB. Laptopul Asus N551JX-CN007D poate fi utilizat atat pentru lucruri normale, dar si pentru anumite aplicatii ce solicita mai mult laptopul, aplicatii precum editarea foto sau video, dar si randari de tip 3D.

Placa video este una de 4 GB, fiind bazata pe 128 de biti, astfel, fiind ideala pentru gameri, sau pentru impatimitii de filme la rezolutii Full HD sau chiar 2K, 4K. Fara probleme, gamerii pot instala si juca jocurile din lista de mai jos cu setarile la „HIGH”: GTA 5, Far Cry 4, League of Legends, Assasin’s Creed Unity, CoD Advanced Warfare, FIFA 2015, The Witcher 3, Alien Isolation, Diablo 3. In concluzie, acest model este unul fiabil, dar si pliabil, acesta putand fi folosit atat pentru sarcini de birou, sau, pentru iubitorii jocurilor video, fiind o buna achizitie daca il luati pe pe site-ul nostru de laptopuri ieftine.

Related posts
CALCULATOARE

Despre gazduire web

CALCULATOARE

Cand sunt calculatoarele second hand alegerea cea mai buna?

CALCULATOARE

Avantajele cumpararii unui laptop renew

CALCULATOARE

Calculatoare second hand cu procesoare i5 sau i7 la preturi excelente

Sign up for our Newsletter and
stay informed