CASA SI FAMILIE

Cand si de ce sa apelezi la serviciile unei firme de curatenie?

slider11Iti place sa faci curatenie? Cu siguranta, procentul oamenilor care raspund afirmativ la aceasta intrebare este unul foarte, foarte scazut. Nimanui nu ii place sa faca curatenie, chiar daca fiecare dintre noi iubeste o camera care straluceste si care nu prezinta niciun risc de imbolnavire.

Chiar daca nu iubim sa facem curatenie in casa, suntem nevoiti sa o facem, cel putin o data pe saptamana, deoarece in caz contrar, riscam sa ne imbolnavim. Pe langa asta, confortul psihic nu este unul satisfacator atunci cand sunt farfurii murdare peste tot, hainele sunt aruncate pe pat, pe canapea si pe fotolii iar praful este prezent intr-un strat vizibil.

In ultimii ani, partea majoritara a oamenilor a beneficiat de un ajutor urias : firmele de curatenie. Exista din ce in ce mai multe companii care ofera servicii de curatenie si care elimina necesitatea unor activitati neplacute. Este adevarat ca majoritatea celor care apeleaza la astfel de firme nu sunt chiar utilizatorii casnici, ci mai degraba proprietarii de firme, insa viitorul suna bine si pentru utilizarea serviciilor de curatenie in apartament.

Cand trebuie sa apelezi la o firma de curatenie?

Evident, nu trebuie sa apelezi atunci cand ai vase murdare in chiuveta, deoarece este o investitie inutila. S-ar putea sa ai totusi nevoie de o astfel de firma pentru a face curatenie dupa petrecere, curatenie dupa o schimbare majora in casa sau curatenie dupa mutarea in casa noua.

Daca vrei mentinerea curateniei la un nivel ridicat, exista din ce in ce mai multe companii care ofera abonamente de intretinere.

De ce sa apelezi la o firma de curatenie?

Eliminand motivul lipsei de placere, atunci cand vine vorba despre o astfel de activitate, exista o multime de argumente pro curatenia profesionala.

  • Este facuta de profesionisti. Cei care se ocupa de asa ceva stiu cu exactitate care este detergentul pe care trebuie sa il foloseasca pentru curatare tapiterie, care este tipul de material pe care trebuie sa il foloseasca pentru stergerea mobilierului si care sunt cele mai ecologice si naturale produse.
  • Nu costa chiar atat de mult. O firma de curatenie din Bucuresti, precum Cleaningteam, nu are preturi de neatins. Chiar si o familie cu un castig mediu din Bucuresti isi poate permite, macar o data pe luna, serviciile unor profesionisti.
  • Te scapa de cheltuieli. Da, apeland la o firma de curatenie elimini cheltuieli inutile, cum ar fi achizitia de detergenti si de solutii pentru lustruit si spalat. Nu este o economie uriasa, insa se poate simti in buget.

Ai apelat vreodata la serviciile unei firme de curatenie? Daca da, care a fost eperienta avuta?

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Bena basculabila: din ce material este realizată și ce beneficii îți asigură?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

Sign up for our Newsletter and
stay informed