CALCULATOARE

Avantajele cumpararii unui laptop renew

Daca un laptop de tip second hand este un laptop care a avut un alt proprietar, un laptop renew este foarte putin utilizat sau chiar deloc.

Pretul scazut. Laptopurile renew sunt o afacere foarte profitabila, deoarece ele sunt de fapt produse noi, folosite ca exponent sau produse care s-au intors in fabrica. Singura diferenta este ca odata cu repunerea lor in vanzare, acestea  vin cu un pret considerabil mai mic.

Noutatea. Poti sa iti iei un laptop second hand si sa ai in acelasi timp cel mai nou gaget de pe piata. Daca esti un impatimit al gaget-urilor de ultima generatie, dar totusi nu ai un buget suficient de generos, incearca varianta cumpararii unui laptop second hand. Da, e posibil sa aiba mici zgarieturi pe carcasa, dar daca pentru o mica zgarietura platesti cu 30 % mai putin, eu zic ca nu ai de ce sa stai prea mult pe ganduri. Totusi nu te astepta sa fii printre primii care isi pot achizitiona gagetul … probabil vor trebui sa mai apara 2 – 3 modele pe piata pana ca acel model de laptop, pe care ai pus ochii in magazine,  sa intre pe piata produselor renew.

Siguranta. Laptopurile renew sunt produse care desi au fost expuse pentru  a fi incercate de clienti sau au fost retrimise in fabrica, nu sunt puse pe piata daca prezinta defecte de functionare. In fabrica sau inainte de vanzare acestea sunt testate si updatate, pentru o functionare 100 % fara probleme.

Garantie. Desi in cazul laptopurilor renew, garantia se poate micsora ca si timp, aceasta exista si este la fel de valabila ca si in cazul laptopurilor noi. Sa spunem ca pentru un laptop nou primim garantie de 5 ani, pentru un laptop renew garantia scade undeva la 3 – 4 ani, deci o scadere aproape insignifianta.

Pentru a ne lamuri, am putea spune ca intre laptopurile second hand si cele noi,  exista si calea de mijoc laptopurile renew.

Related posts
CALCULATOARE

Despre gazduire web

CALCULATOARE

Cand sunt calculatoarele second hand alegerea cea mai buna?

CALCULATOARE

Calculatoare second hand cu procesoare i5 sau i7 la preturi excelente

CALCULATOARE

Laptop Asus N551JX-CN007D – eficient si usor de utilizat

Sign up for our Newsletter and
stay informed