Tuning

Este nevoie de un carlig de remorcare pentru modelul Vw Sharan?

Modelul VW Sharan, produs de Volkswagen, o companie producatoare de autoturisme si SUV-uri din Germania ce apartine azi grupului Volkswagen Group, a fost produs pentru prima oara in anul 1995. Este o masina mare, multifunctionala, un monovolum cu sapte locuri. Incepand cu anul 2010 a aparut a doua generatie a acestui model care se fabrica si in prezent.


In cazul in care nu exista deja atasat din fabrica, se poate atasa un carlig de remorcare VW Sharan, fiind foarte util si avand mai multe intrebuintari.
Avand atasat un carlig de remorcare VW Sharan, proprietarii masinii pot tracta o rulota, daca detin una. Rulotele ofera toate conditiile unei garsoniere, sau chiar a unui apartament, fiind dotate cu frigider, aragaz, chiuveta bucatarie, chiuveta baie, dus, wc ecologic, sistem de incalzire, boiler apa calda, pat dublu, paturi supraetajate. Cu ajutorul rulotei, se pot petrece vacante prelungite la mare sau la munte.

Daca timpul le permite, proprietarii de rulote pot parca rulota la munte, in campinguri special amenajate sau chiar in padure, si pot sta pe toata perioada verii. In felul acesta petrec toata vara intr-o zona linistita, cu aer curat, fara aglomeratia si agitatia din oras si mai ales fara canicula din timpul verii. Sau, daca sunt iubitori de mare, pot cauta un camping pe malul Marii Negre, si contracost pot tine toata vara parcata rulota acolo, mergand de cate ori au timp liber sa se bucure de briza marii, de soare si de apa.

In momentul achizitiei unui carlig de remorcare VW Sharan trebuie tinut cont de cateva aspecte foarte importante. In primul rand trebuie sa aiba inscris pe el un cod de omologare. Ca si tip de carlig, trebuie optat pentru unul cu nuca demontabila sau semidemontabila, cele fixe au fost interzise prin lege. Foarte important este si modul in care se face montarea acestuia, deoarece trebuie facut doar de personal specializat in service-uri autorizate.

Related posts
Tuning

De unde iei anvelope prin Bucuresti

Tuning

3 motive reale pentru care sa optezi pentru tuning auto atunci cand simti nevoia unei schimbari in ceea ce priveste autovehiculul pe care il conduci

Tuning

Orice carlig de remorcare Ford Transit este bun

Tuning

Utilitatea stickerelor auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed