Turism

5 ani de viaRomania!

1 octombrie este o zi specială pentru noi: este ziua în care acum 5 ani, apărea pentru prima oară în spațiul virtual www.viaromania.eu!

Lansat inițial ca un portal turistic ce cuprindea hoteluri, pensiuni, vile și obiective turistice din România, viaRomania.eu a cunoscut cea mai importantă schimbare la doi ani de la lansare, în 2009 fiind înființată Agenția de Turism Itineris Online.  Un an mai târziu, pentru a evita confuziile, agenția și-a schimbat numele și a devenit VIAROMANIA – Agenție de Turism Touroperatoare.

Odată cu licențierea propriei agenții de turism, portalul viaRomania.eu și-a îmbogățit și diversificat conținutul, pe site apărând sute de hoteluri și sejururi la hoteluri din România dar și extern, pe cele mai populare destinații preferate de turiștii români: Bulgaria, Grecia, Turcia, Spania, etc.

Portofoliul de oferte a fost diversificat treptat prin includerea de noi destinații de vacanță dar și prin oferirea de noi produse turistice cum ar fi circuitele, aisgurările medicale de călătorie, oferte city break sau bilete de avion. Agenția de turism VIAROMANIA a început treptat să își facă loc printre numele ”consacrate” de pe piața turistică româneasca prin atitudinea profesionistă și modul de lucru facil și rapid, majoritatea turiștilor care au aplelat la serviciile noastre devenind clienți fideli.

Agenția VIAROMANIA operează preponderent online, peste 98% dintre serviciile turistice fiind comercializate prin acest canal. În momentul de față pe viaRomania.eu sunt afișate peste 8,000 de unități turistice (hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente în regim hotelier), în jur de 7,900 de review-uri de la turiști și peste 2,200 de oferte de sejururi la hoteluri din România sau extern iar pagina de Facebook a agenției numără peste 8,700 de fani.

Vă mulțumim tuturor!

Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed