PRODUSE SI SERVICII

ABCTrans, unul dintre liderii principali pe piata transporturilor din Romania

Inca de la inceputul anului 2002 societatea noastra s-a infiintat cu scopul de a efectua transporturi rutiere de marfa in Romania. Pe parcursul anilor am invatat tot ceea ce este necesar pentru a duce la bun sfarsit orice tip de transport fie el de marfa, mobila sau bagaje. Am inceput cu doua autoutilitare de transport urmand ca in anul 2004 sa ne extindem parcul cu inca doua autoutilitare noi, complet echipate atat pentru transportul national cat si cel international. In anul 2007 datorita cererilor mari  societatea ABCtrans a achizitionat inca patru astfel de autoutilitare, in momentul de fata ne putem mandri cu peste 10  autospeciale pentru transporturile nationale si internationale.

Echipa noastra numara peste 18 angajati soferi si manipulatori instruiti sa faca fata oricarei provocari. Indiferent ca aveti nevoie de personal pentru manipularea mobilei sau a marfurilor dumneavoastra in vederea transportului sau aveti nevoie doar de transport, noi va punem la dispozitie masini speciale de transport echipate corespunzator la cele mai accesibile preturi.

In momentul de fata detinem importante legaturi cu branduri de renume de pe piata din Romania, ne angajam sa oferim cele mai atractive oferte de preturi si sa oferim cele mai multumitoare servicii de transport. Oferim servicii de transport atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice.

Indiferent ca aveti de transportat mobilier din propria locuinta sau din sediul societatii dumneavoastra, noi va oferim servicii complete de la A la Z, serviciile constau de la demontarea mobilierului, impachetarea obiectelor atat in cutii de carton multi stratificat cat si in folii speciale aerate pentru o protectie desavarsita pana la transportul si montajul acestora in locurile stabilite de dumneavoastra.

Transportul electrocasnicelor nu a fost niciodata mai simplu de atat, va oferim acest serviciu indiferent de ora sau zi. Echipele noastre sunt utilate cu diferite carucioare si transpalete manuale si electrice pentru acest tip de transport, tot ceea ce dumneavoastra trebuie sa faceti este sa ne contactati, fie cand sunteti in magazinul de unde vreti sa ridicati produsele fie cu o programare in prealabil.

Transportul de bagaje este un serviciu cu care noi suntem familializati, indiferent ca va intoarceti din excursie si aveti bagaje voluminoase sau pur si simplu va schimbati locuinta si aveti de transportat o intreaga garderoba, noi suntem la un apel telefonic distanta de dumneavoastra. Dupa ce v-ati impachetat lucrurile personale ne puteti apela si in cel mai scurt timp o masina de transport va fi prezenta la locatia comunicata de dumneavoastra. Chiar daca va mutati domiciliul in alta localitate nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim pentru atentia acordata si speram intr-o colaborare de succes. Va asteptam sa ne contactati.

Related posts
PRODUSE SI SERVICII

Transforma pielea intr-un touchpad

PRODUSE SI SERVICII

Lansare i-Video (Site Supraveghere video)

PRODUSE SI SERVICII

Plan eficient pentru paza si securitate

PRODUSE SI SERVICII

Serviciile de curatenie tot mai solicitate

Sign up for our Newsletter and
stay informed