Turism

Aflati de ce este Suedia faimoasa

Suedia este o tara interesanta si cu adevarat frumoasa, care merita sa fie admirata de catre turistii de toate varstele. Indiferent ce zona a tarii o sa fie aleasa ca destinatie, cu siguranta o sa fiti placut surprinsi, iar din urmatoarele randuri veti putea sa aflati motivele datorita carora Suedia este o tara renumita.

Despre Suedia

Suedia este o tara interesanta si incantatoare, care este situata in partea nordica a tarii. Acest stat este cel mai mare din Scandinavia si capitala tarii este Stockholm, o tara care sigur o sa va fie pe plac. Denumirea oficiala a tarii este Regatul Suediei si este compus din mai multe insule, cum ar fi Gotland si Eland, in afara de care exista desigur si insule mai mici. In Suedia se vorbeste in suedeza, insa nu trebuie sa va faceti griji ca nu veti putea sa va descurcati cu ocazia unor vacante Suedia, deoarece majoritatea localnicilor vorbesc engleza.

De ce este Suedia renumita?

Un motiv pentru care Suedia este renumita se datoreaza faptului ca natura este prezenta peste tot. Veti putea sa admirati munti, dealuri, campii si lacuri, unde veti putea sa va reumpleti cu adevarat cu energie. Indiferent de anotimp, cu siguranta aceasta tara o sa va impresioneze, atat datorita faunei, cat si din cauza faptului ca veti putea sa observati modul de viata al animalelor care traiesc in natura. Pe teritoriul tarii se afla si multe cladiri impresionante, in care sunt incluse in jur de 1400 de cetati, biserici vechi, palate si nu trebuie sa uitam nici de muzeele renumite sau despre parcurile nationale. Cu ocazia calatoriilor nu ratati orasele importante si anume:

  • Goteborg
  • Linkoping
  • Helsingborg
Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed