Destinatii Turistice

Agentia de turism Cedra Tour din Bacau aduce in 2014 doua chartere catre Antalya

Ca si noutate pe piata turistica din Moldova, incepand cu anul 2014, gratie partenerilor nostri de prestigiu pe destinatia Turcia, Agentia de turism Cedra Tour opereaza de pe Aeroportul International „George Enescu” din Bacau pe destinatia Antalya doua curse saptamanale cu plecare in zilele de joi respectiv vineri iar programul de operare a charterelor se va desfasura in perioada 19 iunie – 02 octombrie 2014!
Ca orar de zbor plecarile din Bacau in zilele de joi vor fi la orele 16:30 sosire Antalya 18:30 iar returul din Antalya va fi la orele 19:15 cu aterizare in Bacau la orele 21:15 iar ca si companie aeriana zborul va fi operat de Blue Air. Pentru plecarile de vineri zborurile vor fi operate de compania aeriana Air Bucharest iar orarul de zbor este urmatorul: plecare din Bacau la orele 12:05 cu sosire in Antalya la 13:55 iar la retur plecare din Antalya la orele 09:30 cu sosire in Bacau la orele 11:20.

Deja binecunoscuta in randul turistilor romani destinatia Antalya reprezinta zona resorturilor luxoase, cu plaje largi, nisipoase, servicii extraordinare ( printre cele mai bune servicii turistice din intreaga lume ), cu parcuri de distractie pentru adulti si copii, traditii culinare de renume, vestigii istorice si culturale etc. Fara indoiala toate aceste calitati au transformat regiunea intr-o zona foarte cautata in zilele noastre de catre turisti din intreaga lume nu doar din Romania.

Agentia Cedra Tour a ales pentru Dumneavoastra resorturi atent selectionate, din lanturi hoteliere cu traditie, verificate si recomandate atat de catre personalul agentiei noastre cat si de turistii care le-au calcat pragul in toti acesti ani. Printre cele mai cunoscute statiuni si hoteluri din Antalya enumeram: Statiunile Belek – Lara cu hotelurile Hotel Delphin Imperial, Rixos Premium, Mardan Palace, Max Royal, Calista Luxury, Cornelia Diamond, Papillon Zeugma, Royal Dragon etc.; statiunile Side – Alanya cu hotelurile Royal Dragon, Royal Alhambra, Crystal Admiral, Delphin de Luxe Resort, Botanik World, Mukarnas Resort etc.; statiunile Kemer – Tekirova – Beldibi cu hotelurile Rixos Sungate, Gural Premier Tekirova, Antedon de Luxe, Rixos Beldibi, Rixos Tekirova, Max Royal Kemer etc.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed