CASA SI FAMILIE

Alegerea unei camere pentru supravegherea bebelusului

Exista multe motive pentru care supravegherea bebelusului cu o camera-video-pentru-supraveghere-copii---grand-elite-set---luvion-395442 (1)camera video este o idee excelenta, iar multe dintre motive le poti gasi pe linkul de aici . Practic, poti sta mereu cu ochii pe cel mic, ii poti supraveghea bona, pentru a te asigura ca aceasta lucreaza asa cum trebuie si obtii liniste, care este foarte importanta pentru un parinte.

Alegerea unei camere insa, poate sa fie o provocare. Care sunt criteriile de alegere a camerei? Conteaza brandul? Conteaza marimea? Trebuie sa fie o camera ascunsa sau o camera la vedere?

Cu siguranta iti pui multe intrebari si este cat se poate de normal sa o faci.

Care sunt, asadar, criteriile care conteaza atunci cand cumperi o camera pentru bebelusi?

In principiu, conteaza aproape aceleasi lucruri care conteaza si cand cumperi o camera normala. Trebuie sa achizitionezi o camera video care sa aiba o rezolutie cat mai buna, in asa fel incat sa vezi toate detaliile, care sa fie rezistenta la diverse socuri si care sa fie echipata cu cat mai multe specificatii moderne. Spre deosebire de alte camere, camera pentru bebelusi este bine sa fie echipata si cu un reportofon, pentru a putea auzi tot timpul ceea ce se intampla in incaperea in care este cel mic. De asemenea, infrarosul poate sa fie o dotare indispensabila, deoarece iti ofera posibilitatea de a filma pe timp de noapte.

Desi, fiind propria casa, poti opta pentru camere de supraveghere la vedere, este mult mai indicat sa optezi pentru o camera ascunsa intr-o jucarie, spre exemplu. Motivul este simpl: Daca angajezi o bona, vei dori sa vezi cum se comporta cu copilul, fara sa fie presata de faptul ca este filmata.

Asigura-te insa ca respecti legislatia in vigoare si ca nu faci ceva ilegal supraveghind bona.

Inainte de a face o achizitie, asigura-te ca cumperi o camera cu piese mari, care sa nu poata fi inghitite de copil si una cat mai placuta, din punct de vedere vizual. Pana la urma, este vorba despre un copil si orice element din jurul sau poate sa ii provoace fericire sau suparare.

O dotare deosebita pe care o poate avea camera este un difuzor, in care sa vorbesti ori de cate ori il simti nelinistit pe cel mic.

 

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla tot ce trebuie sa stii despre pardoselile decorative!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stii despre usile de exterior

Sign up for our Newsletter and
stay informed