Recomandari

Farmaciile non stop din Iasi in sprijinul nostru

Oricare dintre noi este ocupat indiferent ca munceste, este in concediu, este elev sau student. Timpul parca ne este permanent ocupat si uitam multe lucruri importante. De asemenea, se pare ca daca nu e ceva urgent, in timpul zilei nu gasim nici macar o portita in programul nostru incarcat pentru a ajunge la o farmacie din Iasi si asta o spun din proprie experienta.

Majoritatea farmaciilor din Iasi au program normal, de regula, pana la opt seara, unele chiar  program prelungit pana la zece daca ai noroc, dar si acestea sunt putine. Asta ca sa nu mai zic de orasele mici unde programul poate fi si mai scurt, sa inceapa in jurul orei zece dimineata si sa se inchida la 6 seara, odata cu magazinele obisnuite. De multe ori s-a intamplat sa ajung la farmacie dupa ora inchiderii sau sa-mi fie somnul prea dulce dimineata incat sa nu mai am timp sa iau ce am nevoie inainte sa merg la munca.

Astfel ca farmaciile non stop din Iasi vin in ajutorul nostru. In timp ce programul nostru fluctueaza in mod constant pentru ca avem loc de munca, familie, studii, teme sau examene ce ne fac nocturni uneori, farmaciile non stop ne sprijina permanent.

Ce te faci daca e noapte si incerci sa inveti dar ai cea mai ingrozitoare durere de cap? Sa te culci nu e o varianta pentru ca examenul bate la usa iar tu nu ai citit nici macar jumatate din materie. Atunci dai o fuga pana la o farmacie non stop din iasi, evident, si te rogi sa-ti prinda si plimbarea ca sa poti sa studiezi in continuare.

Poate nici nu sfarsesti bine cu ce aveai de facut seara si nu ajungi sa atipesti macar ca te apuca durerile menstruale. Si astea nu te lasa cu una cu doua si uneori cel care sufera cel mai mult e partenerul. Asa ca el e cel care da fuga imediat sa salveze situatia. Sigur, cel mai bine e sa ai mereu la indemana comprimatele pentru astfel de dureri. Iar ca fete responsabile ce suntem, de cele mai multe ori avem pastile pentru orice fel de durere, mai ales atunci cand nu ne trebuie. Si daca ramanem fara, ne facem o notita in minte sa luam altele. Dar, cum spuneam, cine are timp? Asa ca amanam pana ne trezim fara pretioasele drajeuri. Dar nu e problema, pentru ca cei de la IasiAlert.ro ne ofera o lista actualizata, verificata telefonic cu farmacii non stop in iasi 2015-2016.

Related posts
Recomandari

5 Modalitati gratuite de a atrage vizitatori pe site-ul tau

Recomandari

Vitrine magazine

Recomandari

Cât de bună este o baterie externă ieftină?

Recomandari

Ce imi place sa cumpar de la mall

Sign up for our Newsletter and
stay informed