Recomandari

Vitrine magazine

Vitrinele de magazine reprezinta prima atractie pentru un potential client. Fie ca aveti nevoie de vitrine pentru produse de refrigerare,  produse gastronomice sau produse neutre, vitrinemagazine.ro va ofera cele mai bune preturi si cea mai buna calitate a vitrinelor.

Vitrinele pentru produsele de refrigerare sunt utilizate pentru depozitarea și prezentarea produselor din carne, a produselor lactate, a peștelui și a altor alimente care necesită răcirea corespunzătoare. Acestea cuprind vitrine frigorifice orizontale, vitrine frigorifice cofetarie & gelaterie, rafturi frigorifice, dulapuri frigorifice si vitrine frigorifice de colt.

Produsele pentru refrigerare sunt utilizate pentru depozitarea si vanzarea directa a produselor alimentare congelate.  Dizpozitivele , fie ca sunt insule de congelare, dulapuri si cabine de congelare si vitrine de congelare vor asigura depozitarea in conditii optime a produselor  din : carne, peste, fructe si legume, inghetata, la -1 – / -24 grade Celsius.

Pentru produsele de  gastronomie sunt disponibile produse gastro frigorifice si produse gastro cu incalzire. Aceste produse sunt realizate din otel cromat, nichelat, rezistent la acizicare. Mobilierul profesional pentru produsele de gastronomine respecta toate standardele sanitare exigente din industria alimentara.

Produsele neutre pot fi depozitate in rafturi neutre si tejghele. Aceste vitrine sunt folosite pentru vanzarea produselor de panificatie si de patiserie, pentru  vanzarea directa a legumelor si fructelor precum si ca suport al caselor de marcat. Veti remarca cat de folositoare sunt aceste vitrine, pentru orice magazin sau supermarket.

 

Vitrinele de magazine sunt ceea ce are nevoie orice investitor care doreste sa beneficieze de un raport calitate pret excelent. In plus, vitrinele frigorifice sunt necesare in dotarea oricarui magazin sau supermarket. Gasiti pe vitrinemagazine. ro produsele de care aveti nevoie pentru a atarage noi clienti. De ce sa nu alegeti ce este mai bun pentru magazinul, supermarketul dumneavoastra ? Produsele oferite sunt de cea mai buna calitate si pot fi achizitionate la preturi imbatabile.

Related posts
CUMPARATURIIntretinereRecomandari

5 motive pentru care consumi cele mai bune ceaiuri de slabit

Recomandari

5 Modalitati gratuite de a atrage vizitatori pe site-ul tau

Recomandari

Cât de bună este o baterie externă ieftină?

Recomandari

Ce imi place sa cumpar de la mall

Sign up for our Newsletter and
stay informed