Recomandari

Cât de bună este o baterie externă ieftină?

În generaţia telefoanelor inteligente, să fii online mereu şi conectat este o prioritate. Pe măsură ce telefoanele mobile şi tabletele abundă de aplicaţii instalate, acestea tind să ne descarce bateria din ce in ce mai repede.

Batariile externe au devenit o soluţie obşinuită a rezolvării problemei a consumului bateriei telefoanelor mobile.
Cumpărarea unui acumulator extern este foarte practică şi simplă. Puteţi intra pe motorul de căutare google, tastaţi „baterii externe ieftine” şi hotarâţi-vă din zecile de magazine afişate. Înainte de a vă cumpăra bateria externă la impuls, luaţi în calcul câtiva factori determinaţi pentru a vă face viaţa mai uşoară. Noi vă recomandăm magazinul datagsm.ro

Majoritatea producătorilor de baterii externe au preţuri competitive, dar veţi găsi şi acumulatori externi mai scumpi decât media de piaţă.

Mai jos găsiţi câteva sfaturi pentru a vă putea ajută în procesul de achiziţie al acumulatorului extern

Capacitatea: preţul unei baterii externe este dat în mare parte de capacitatea acumulatorului mAh pe care îl are. Pe măsură ce capacitatea este mai mare, pe atât tinde să crească preţul. Bateriile externe de peste 12.000 mAh sunt capabile să încarce table sau mai multe telefoane mobile simultan. Bateriile externe cu capacităţi între 3200 mAh şi 6000 mAh sunt mai ieftine, până în 50lei bucata şi deasemenea sunt mai practice ca mărime.

Acumulatorul: Tipul acumulatorului folosit determină preţul. Câţiva producători folosesc baterii premium Li-Ion care măresc durata de viaţa a bateriei cât şi numărul de cicluri de încărcare. Deasemenea preţul pentru acestea este unul mediu. Alte baterii tip Ni-Cd şi NiMH sunt mai ieftine în comparaţie cu bateriile Li-Ion dar sunt mai slabe calitativ.

Carcasă: Costul unei baterii externe creşte pe măsură ce carcasa este mai calitativă. Carcasele de aluminu sunt mai uşoare, astfel le puteţi transporta oriunde dar costă mai mult.

Dotări extra: dotările precum ecran LCD, beculeţe LED, funcţie hotspot, alipire de telefon mobil, sunt bune de avut dar măresc preţul unei baterii externe.

Ieşiri USB: o baterie cu o capacitate mică va avea o singură ieşire. Toate bateriile peste 10.000 mAh vor avea cel puţin două ieşiri ce vă va permite încărcarea a două dispozitive mobile simultan. Deasemenea şi această facilitate creşte preţul acumulatorului extern.

Adaptor AC: majoritatea bateriilor externe nu vin cu un adaptor AC. Producătorii exclud acest adaptor pentru a genera un preţ competitiv. Dacă nu aveţi deja un adaptor AC, ar trebui să îl cumpăraţi separat. Dar nu vă temeţi, vă puteţi încărca bateria externă şi fără adaptor ac.

Alte accesorii: în general, orice baterie externă vine cu un cablu de încărcare, cablu ce poate fi întrodus în priza telefonului vechi pentru a încărca bateria.

Pentru luarea deciziei finale sfatul nostru este să găsiţi echilibrul bazat pe sugestiile noastre şi apoi să vă hotărâţi la preţ. Studiaţi şi comparaţi ofertele similare înainte de a cumpăra o baterie externă ieftină.

Related posts
CUMPARATURIIntretinereRecomandari

5 motive pentru care consumi cele mai bune ceaiuri de slabit

Recomandari

5 Modalitati gratuite de a atrage vizitatori pe site-ul tau

Recomandari

Vitrine magazine

Recomandari

Ce imi place sa cumpar de la mall

Sign up for our Newsletter and
stay informed