Recomandari

Ce imi place sa cumpar de la mall

Cand merg la mall neaparat fac cumparaturi de la DM, pentru ca este unul dintre magazinele mele preferate de produse cosmetice. Aici gasesc cea mai variata gama de produse destinate ingrijirii parului, unghiilor, mainilor si intregului corp. Tot aici simt ca sunt intr-un mic paradis cosmetic, atunci cand ma apuc sa miros toate lotiunile de corp pe care le au, mai ales pe cele in editie limitata. Au cele mai placute mirosuri si contin cele mai bune ingrediente.

De aici imi cumpar gel de dus cu aroma de ocean breze si in felul acesta pot sa simt mirosul de briza marina in fiecare dimineata in sala mea de baie. Pentru mine acesta este modul ideal de a incepe o noua zi, fara sa ma simt stresata de probleme pe care o sa le am de infuntat in acea zi, ci pot spune ca sunt extrem de relaxata si abia astept sa rezolv problemele mele.

Dupa clasicul dus imi place sa folosesc lotiune de corp cu aroma de mango, care miroase atat de divin incat ma face sa cred ca sunt intr-o piata de fructe exotice din Africa Centrala. Nu uit niciodata sa imi masez bine coatele si genuchii cu aceasta crema pentru ca in aceste zone pielea este tot timpul uscata iar un plus de hidratare este tot timpul benefic.

Nici mainile nu lipsesc din acest raftat zilnic si pentru ele am o crema de maini cu aroma de cirese pe care aproape ca imi vine sa o mananc de fiecare data cand o folosesc. Imi imaginez ca sunt intr-o livada de ciresi de pe costa Italiei si stau si ma rasfat cu gustoasele fructe bine coapte si rosii, pe care le manac de fiecare data cand am ocazia cu atat de multa placere.

Imi place ca toate acest produse de care eu sunt dependenta zilnic, le gasesc intr-un singur magazin si anume in DM. Iar de fiecare data cand trec prin mall nu ezit sa trec si prin acest magazin. Partea proasta este ca sunt atat de multe produse pe care vreau sa le incerc incat nu stiu daca imi voi permite vreodata sa ajung sa testez macar jumate din produsele care se gasesc in DM.

Related posts
Recomandari

5 Modalitati gratuite de a atrage vizitatori pe site-ul tau

Recomandari

Vitrine magazine

Recomandari

Cât de bună este o baterie externă ieftină?

Recomandari

Farmaciile non stop din Iasi in sprijinul nostru

Sign up for our Newsletter and
stay informed