Recomandari

Cat costa un televizor bun?

Probabil ti-ai pus cel putin o data intrebarea: „cat costa un televizor bun, si ce ofera acesta?” si nu ai gasit un raspuns pe masura asteptarilor tale. Voi incerca in cele ce urmeaza, sa te fac sa intelegi procesul de cumparare al unui televizor, si sa descoperi modelul de care ai nevoie. Pentru acest lucru, va trebui sa iti raspunzi la urmatoarele intrebari:

La ce iti va deservi televizorul?

Inainte de a te grabi sa te gandesti cat de patetica este intrebarea, va trebui sa realizezi ca exista atat televizoare clasice, menite sa iti ofere functii simple, cat si televizoare performante de tip Smart TV pe care poti urmari filme online, le poti conecta la smartphone si sa rulezi continutul de pe acesta direct pe ecranul televizorului, sau de ce nu, sa intri pe facebook si sa faci browsing pe internet.

Gandeste-te bine pentru ce vrei un televizor, iar daca nu ai nevoie de functii complexe, alege un LED simplu. Daca in schimb vrei sa faci pe el toate cele enumerate mai sus, atunci trebuie sa ai in vedere un smart TV.

De asemenea, daca vrei functie 3D, asigura-te ca bifezi si aceasta cerinta, la fel si in cazul ecranului curbat, daca aceasta tehnologie ti se pare interesanta si crezi ca te ajuta.

Ce diagonala iti doresti?

Ci siguranta ca vrei un televizor mare, de 150 cm in diagonala, toti ne dorim asta, pentru ca arata bine si e un lux. Insa nu mereu o diagonala mare inseamna si un lucru bun.

Televizorul trebuie ales in functie de distanta de la care este privit, astfel incat pentru o distanta de 2-3 metri se recomanda o diagonala de 8-101 cm, pentru distanta de pana la 5 metri, poti opta pentru unul de aproximativ 150 cm.

Din ce magazin ai cumpara tu?

Cu siguranta dintr-unul despre care ai mai auzit si stii ca este de incredere, nu? Nu vrei sa ai probleme cu livrarea, plata, garantia sau orice altceva, asa ca va trebui sa alegi un magazin cu renume, despre care stie toata lumea.

Personal recomand sa cumperi de la eMag, Altex, Flanco, Domo sau evoMag. Daca nu iti place unul dintre ele, cu siguranta in aceasta lista vei gasi unul pe placul tau. Toate sunt de incredere, si au preturi competitive.

Related posts
CUMPARATURIIntretinereRecomandari

5 motive pentru care consumi cele mai bune ceaiuri de slabit

Recomandari

5 Modalitati gratuite de a atrage vizitatori pe site-ul tau

Recomandari

Vitrine magazine

Recomandari

Cât de bună este o baterie externă ieftină?

Sign up for our Newsletter and
stay informed