Alimentatie

Alimentatia in timpul iernii

O alimentatie sanatoasa pe timpul iernii ne poate aduce si un plus de sanatate. Cu totii stim ca in aceasta perioada nu tinem cont de cat si ce mancam de aceea doctorii ne sfatuiesc sa fim foarte atenti la ce produse consumam in aceasta perioada.

Este cu siguranta de luat in calcul faptul ca o cantitate sporita de grasimi nu face bine organismului nostru, mai mult de atat in aceasta perioada ar trebui sa respectam cu strictete orarul de masa si nu in ultimul rand cantitatea consumata.

Doctorii au remarcat in fiecare an o crestere alarmanta a persoanelor care ajung la spital cu tot felul de intoxicatii datorita produselor consumate si a cantitatii acestora. In fiecare iarna sunt foarte multe relatari despre acesti lucru pe orice site de stiri. Nu va lasati pacaliti de gustul carnii de porc sau a celorlalte produse traditionale. Acestea au un numar bogat de calorii, iar grasimea din produsele consumate pot produce diverse boli foarte grave.

Un exemplu des intalnit este ingrosarea sangelui si cresterea glicemiei, aceste tipuri de boli pot fi foarte periculoase si va pot afecta pentru tot restul vietii. Incercati ca la orice masa sa consumati cat mai multe fructe si legume iar atunci cand este cazul sa renuntati complet la carne.

Ce tipuri de carne putem consuma in aceasta perioada fara ca sanatatea noastra sa fie pusa in pericol ? Este indicati sa consumati carne cat mai usoara, de exemplu carnea de pui sau pestele sunt printre preparatele pe care ar trebui sa va bazati cel mai mult. Acestea combinate cu legume pot garanta numarul optim de calorii pentru corpul dumneavoastra. Nu va lasati pacaliti si aveti grija de sanatatea dumneavoastra, este pe departe cel mai important lucru de care trebuie sa aveti grija !

Related posts
AlimentatieCUMPARATURI

Tu de unde cumperi icre? In magazinul din orasul tau, gasesti icre de peste din Delta Dunarii

Alimentatie

Mâncarea preferată de căţei – hrana Belcando

Alimentatie

Marimea (farfuriei) conteaza!

Alimentatie

Cum sa gatesti o pizza sanatoasa

Sign up for our Newsletter and
stay informed