Alimentatie

Mâncarea preferată de căţei – hrana Belcando

Câinii au nevoie de o alimentaţie corectă, atent supravegheată de către stăpânii lor iubitori care ştiu întotdeauna ce să le ofere la fiecare masă fără să le pună sănătatea în pericol. Hrana câini Belcando este o opţiune sănătoasă şi complete, incluzand mile, rata, pui, peste, orez, porumb.

Crochetele se amestecă bine cu apă caldă şi sosul obţinut este un aliment deosebit de gustos pentru căţei. 

Factorii pozitivi atunci când foloseşti hrană câini Belcando

Hrana Belcando conţine proImmun, Vitis, extract de Yucca, lecitină, drojdie de bere, acid linoleic. Toate cele menţionate nu par să spună mare lucru unui necunoscător, mai ales când citeşte pentru prima dată o etichetă de pe hrana Belcando. Studiind puţin, descoperi că toate nu fac decât bine câinelui căruia îi oferi o astfel de mâncare de calitate: sistem imunitar crescut, protejarea celulelor sănătoase, întăreşte activitatea intestinului gros, aspect frumos şi sănătos, o sănătate de fier oglindită în energia debordantă de zi cu zi.

Alintăm animalul de casă cu hrana Belcando?

Produsul despre care vorbim este unul de o foarte bună calitate, incontestabil. Se pune întrebarea dacă nu cumva alintăm câinele prin cumpărarea unor produse atât de rafinate şi destul de scumpe, care nu sunt chiar pe măsura buzunarului oricui. Aş spune că nu. Spre exemplu, hrana Belcando pentru căţeluşi de toate rasele de până în 4 luni, în săculeţ de 15 kg ajunge la un preţ de 304,50 lei. În funcţie de apetitul câinelui, mâncarea poate să ajungă şi trei luni, dar putem să şi alternăm cu alte tipuri de mâncare şi astfel ajunge o perioadă şi mai lungă de timp. Nu mi se pare o sumă extrem de mare având în vedere investiţia în sănătatea animalului de companie.

Trebuie să punem pe primul loc siguranţa şi sănătatea şi să cumpărăm hrană Belcando, prezentând garanţia calităţii confirmate de gustul canin.

Related posts
AlimentatieCUMPARATURI

Tu de unde cumperi icre? In magazinul din orasul tau, gasesti icre de peste din Delta Dunarii

Alimentatie

Marimea (farfuriei) conteaza!

Alimentatie

Cum sa gatesti o pizza sanatoasa

Alimentatie

Bonurile de vacanta pot fi folosite si in Romania

Sign up for our Newsletter and
stay informed