Piese de schimb

Avantajele unui centru de dezmembrari auto

piese auto dezmembrariIn alegerea  componentelor sau pieselor pentru masini exista azi o diversitate de care ne putem azi bucura intr-o varietate de forme. Fie ca optam catre gama de piese noi, fie ne indreptam catre solutiile second hand, oferta este acceptabila pentru orice posesor de autoturism. Mai mult de atat, usurinta in achizitie este ceva care ne atrage atentia – magazinele online sau posibilitatea de a gasi informatiile necesare pe forumuri, pe portaluri, ne faciliteaza procesul de cumparare. Sfaturile, parerile sau comentariile altor utilizatori, ce au trecut prin aceleasi defectiuni sau aceleasi operatiuni ne pot fi de un real folos.  De cele mai multe ori insa, dupa o astfel de documentare amanuntita, preferam sa abordam in mod direct problema – mergand la un magazin local. Gaseste aici un magazin de dezmembrari auto in Galati, pentru care experienta, diversitatea si calitatea produselor de pe stoc sunt doua mari atuuri.

 

Care sunt avantajele unui centru de dezmembrari si care este mai precis scopul (rolul) acestuia? Ce ofera un astfel de atelier/magazin si in ce conditii?

– un centru de dezmembrari ofera spre vanzare piese auto, de calitate superioara, originale, provenite din masini deteriorate (in accidente etc).

– principalul atuu al acestor componente este dat de preturile mult mai mici, comparativ cu cele ale produselor noi; astfel, se poate economisi chiar 80% din valoarea acestora.

– disponibilitate imediata – fata de magazinele unde trebuie sa plasam o comanda si sa asteptam un anumit numar de zile,  aici produsele pot fi ridicate direct din depozit (in majoritatea cazurilor).

– chiar daca nu sunt noi, pentru orice piesa, accesoriu, ni se va da si o factura.

– clientii acestor centre de dezmembrari auto, precum Autoapel din Galati, se bucura de garantie – daca produsul nu este potrivit, acesta se inlocuieste cu un altul sau se returneaza suma platita initial.

– inainte de a vizita efectiv  magazinul, doritorii pot sa beneficieze de consultanta gratuita – online, prin intermediul site-ului sau prin telefon.

– iar daca tot suntem pe site, de ce sa nu putem si comanda online? Intr-adevar, coletele se vor trimite in cel mai scurt timp, fiind livrate oriunde in tara prin firmele de curierat acreditate,  incadrandu-se in valori acceptabile ale taxelor.

 

Asadar, folosind sortarea pe categorii, subcategorii sau marci, cat si functia de cautare dupa denumire,  oricine poate sa se documenteze si ulterior sa comande piesele de care are nevoie. Daca e vorba de dezmembrari auto in Galati, e vorba de Autoapel !

Related posts
Piese de schimb

Tipuri de motoare pentru masini

Piese de schimb

Solutii pentru masina ta

Piese de schimb

Ce este caseta de directie a masinii

Piese de schimb

Unde pot gasi un carlig de remorcare Nissan Navara?

Sign up for our Newsletter and
stay informed