Hoteluri

Avem pensiuni in Bucuresti?

Avem sau nu pensiuni?

Ca sa raspund cu un raspuns scurt si la obiect, da, avem pensiuni, doar ca nu se numesc chiar pensiuni, se numesc mai de graba apartamente cu regim hotelier sau pur si simplu apartamente de inchiriat. Se inchiriaza pe o perioada scurta de timp, tot pentru un fel de vacanta si conditiile sunt asa cum ti le faci, pentru ca cel mai indicat ar fi sa iti aduci lenjerie pentru pat de acasa, ca sa nu ai surprize neplacute.

Cine vine in vacanta in Bucuresti?

Spre surprinderea locuitorilor din bucuresti, se fac excursii cu autocare si chiar excursii de 2-3 zile in Bucuresti. Copiii din partile rurale vin sa viziteze Bucurestiul si sa invete multe lucruri interesante despre capitala lor, cum ar fi:

  • Casa poporului, o cladire extraordinara construita de Nicolae Ceausescu.
  • Muzeul militar
  • Muzeul satului
  • Muzeul antipa
  • Parcuri interesante, cum ar fi Cismigiul, un parc vechi si istoric
  • Centrul vechi, unde pot vedea cladiri si monumente vechi, si multe altele

Pentru astfel de excursii, copii sunt cazati la un hotel cu un minim de curatenie, nu mai vorbim de roomservice, deci cele mai indicate hoteluri pentru astfel de vizite sunt hotelurile de 1-2 stele.

Pentru apartamentele de inchiriat, de obicei pentru cele de lux, sunt oameni de afaceri care vor un pic de intimitate cand vine vorba de relaxarea lor, iar la hotel nu ai parte intotdeauna de aceasta intimitate. Sau pur si simplu vor o camera ascunsa undeva intre blocuri, lipsita de galagie si lumina, unde se pot odihni. Preturile sunt foarte accesibile, putin mai ieftin ca la hotel iar conditiile de multe ori sunt mai bune. Asa ca daca aveti ca destinatie de vizitat Bucurestiul, nu ezitati sa incercati si unul din apartamentele de inchiriat puse la dispozitie.

Related posts
Hoteluri

Cazare la standarde inalte in Baia Mare, prin Hotel Romanita 4****

Hoteluri

Cazare in Regim Hotelier in Cluj Napoca

Hoteluri

Caracteristici ale serviciilor de Cazare in Cluj

Hoteluri

Serviciile de cazare in Cluj Napoca la Pensiuni

Sign up for our Newsletter and
stay informed