Adolescenti

Bona perfecta pentru copilul tau si solutiile de supraveghere

A incredinta unui strain in grija propriul copil, este o decizie pe cat de dificila pe atat de nesigura. Astazi viata moderna obliga tot mai multe familii sa apeleze la serviciile unei bone, cu care copilul sa ramana macar cateva ore pe zi.
Chiar daca parintii iau in calcul recomandari anterioare, interviuri face to face, si alte criterii personale precum varsta candidatei, daca este la randul ei mama, zona in care locuieste, etc, nimic nu le ofera acestora asigurarea ca au luat cea mai buna decizie.
La intrebarea: Care este bona perfecta pentru copilul meu? -putem sugera urmatorul raspuns. ᾽O persoana care se poarta cu blandete si rabdare chiar si in lipsa parintilor, nu doar in prezenta lor. ᾽ Asa ca imediat dupa ce ai luat o decizie in privinta persoanei care va fi bona copilului, vine momentul sa testezi si comportamentul ei in perioada cat ramane acasa fara tine.
Poti face extrem de usor acest lucru daca folosesti un dispozitiv spy cu care sa filmezi sau sa inregistrezi audio ce se petrece in lipsa ta, sa testezi in mod sigur cum se comporta bona cu copilul avut in grija.
Inregistrarile audio se pot face cu diverse dispozitive tip reportofon care sunt deja incorporate in obiecte mici cum sunt memory stick-urile sau pixurile. Odata pornite acestea pot inregistra intreaga zi orice dialog dintre bona si copil. In materie de sunete vei sti daca este lasat prea mult la televizor, vei auzi daca plange sau este ceva in neregula. Pentru a asculta iti vei rezerva in fiecare seara ceva timp pe care sa il petreci la calculator.
Mai relevanta si la fel de simplu de folosit este o camera video DVR ascunsa intr-un ceas de birou, sau orice alt obiect potrivit pentru casa ta. Cu aceasta metoda poti si vedea o zi din viata micutului tau cu bona sa. Tot ce un reportofon sensibil doar la sunete ar putea rata camera video spy nu iarta. Asa te poti convinge ca bona nu il pedepseste inutil sau poti corecta apoi cu diplomatie, orice metode de educatie nu corespund principiilor tale.
Folosind aceste gadgeturi de la inceput vei sti cu exactitate pe cine ai ales ca bona si vei putea decide daca este sau nu demna de o incredere atat de mare ca cea pe care tocmai i-ai acordat-o.
Si dupa ce situatia s-a clarificat si in mintea ta si stii exact ce ai de facut, nu renunta de tot la monitorizare. Chiar daca nu vei mai acorda timp verificarii complete a inregistrarilor efectuate cu obiectele spy, se mai pot ivi situatii in care acestea pot oferi raspunsuri la intrebari iscate ca din senin.
Si nu uita, bona perfecta pentru copilul tau este bona care in permanenta are supravegherea ta!

Related posts
Adolescenti

iPad Air – o tableta cu dimensiuni fine

Adolescenti

Extraordinarele povesti pentru copii

Sign up for our Newsletter and
stay informed