Adolescenti

iPad Air – o tableta cu dimensiuni fine

iPad Air evoca o tableta ce prezinta caracteristici excelente si numai bune de bifat atunci cand faci o mica cercetare pe piata tabletelor.

Daca vrei sa-ti achizitionezi o tableta, un search pe google cu privire la cateva informatii si modele despre acestea, ar fi indicat. Intrucat exista diverse modele, iar pe piata apar din ce in ce mai multe, este bine sa ne informam din timp, sa citim poate si cateva review-uri si bineinteles, sa cerem sfatul reprezentantilor in magazin. De altfel, tabletele se pot achizitiona si din spatiul on-line.

Spre exemplu, renumita companie din Silicon Valley, Apple, a dezvoltat generatia tabletelor Ipad prin fabricarea modelului Ipad Air. Ipad Air este o tableta destul de subtire si usoara ce are un design placut. Carcasa acestuia este una cu muchii curbate, iar prototipul este suplu: 7,5 mm cu 469 g.

Asa cum ne-a obisnuit pana acum, compania Apple nu renunta la aluminiu, fabricand modelul din acest metal usor. De remarcat, este faptul ca lansarea modelului iPad Air a venit cu aceleasi nuante de culoare cu care a fost lansat si telefonul mobil iPhone 5S. Astfel, compania atrage atentia la imbunatatirea adusa noilor produse, folosind aceleasi linii fine si culori pentru toate gadget-urile realizate si lansate oarecum in aceasi perioada.

Un alt detaliu este reprezentat de implementarea cipului A7 in aceasta tableta. Sistemul de 64 de biti este realizat pe baza unui procesor dual-core Cyclone, avand o frecventa mai mare decat 1,4 GHz si o memorie RAM care are o capacitate de 1 GB.

Daca ne oprim la baterie, tableta iPad Air ne impresioneaza prin faptul ca poate tine pana la 10 ore de autonomie web si pana la 13 ore de autonomie video.  Software-ul integrat in aceasta tableta este iOS7, iar cele doua camere foto au 8MP (pentru camera principala, situata in partea din spate), respectiv 1,5MP pentru camera situata frontal.

Related posts
Adolescenti

Extraordinarele povesti pentru copii

Adolescenti

Bona perfecta pentru copilul tau si solutiile de supraveghere

Sign up for our Newsletter and
stay informed