DIVERSE

Camerele ascunse devin din ce in ce mai populare

Inca de cand au fost difuzate primele emisiuni din seria Camera ascunsa, lumea a devenit din ce in ce mai interesata de posibilitatea de a spiona, de a filma pe ascuns. Fascinatia de a surprinde persoane fara ca acestea sa stie, combinata cu evolutia tehnologica in inregistrarea video a dat nastere industriei de dispozitive incorporate cu camere spion. Producatorii de camere video au observat interesul publicului pentru astfel de dispozitive si astfel in ziua de astazi se gasesc o multitudine de magazine ce comercializeaza dispozitive cu camere spion.

De ce am vrea sa spionam?

Exista foarte multe motive pentru a ascunde o camera sia spiona pe cineva, chiar daca intentiile nu sunt intotdeauna bune. Multi se folosesc de camere de spionaj pentru a-si urmari vecinii, pentru a deconspira anumite situatii sau pentru a constrange pe cineva cu respectiva filmare. Insa totodata, multe persoane folosesc camerele ascunse pentru motive bine intemeiate si constructive.

O situatie in care camerele ascunse sunt benefice este atunci cand dorim supravegherea bebelusilor. Exista sisteme speciale de monitorizare bebelusi care se dovedesc a fi foarte eficiente si benefice.

O alta situatie in care camerele ascunse sunt folosite in scopuri benefice este atunci cand sunt folosite de politie sau de agentiile de paza. Este mai simplu sa prinzi un hot care nu stie ca este filmat, decat sa prinzi unul care stie ca este filmat.

Sunt unele persoane sau agentii pentru care camerele de spionaj sau reportofoanele sunt indispensabile. Jurnalistii, politistii depind de aceste obiecte.

Chiar daca pixurile, ceasurile sau alte dispozitive ce au camere de spionaj incorporate au fost create cu scopuri bine gandite, foarte multe persoane cumpara si folosesc aceste obiecte in scopuri de divertisment.

Unde gasim camere de spionaj?

Camerele de spionaj sau obiectele ce au incorporate astfel de camere ascunse sunt comercializate si puse la dispozitia oricui. Chiar daca aceste dispozitive nu se gasesc in orice magazin de electronice sau electrocasnice, se gasesc cu usurinta pe internet. O simpla cautare “camere spionaj” in Google ne va returna o serie de rezultate cu magazine online ce comercializeaza astfel de dispozitive. Si spre uimirea multora, preturile nu sunt deloc iesite din comun. Cu 300 RON poti cumpara un ceas functional si aspectuos ce are camera ascunsa incorporata si cu mai putin de 150 Ron poti cumpara un pix spion.

Preturile scad sau cresc in functie de calitatea camerei si de claritate la care este redata filmarea, dar si in functie de spatiul de stocare al dispozitivului.

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

DIVERSE

Au fost furate 50.000 de masti, in Koln

DIVERSE

Ce sa cumperi dintr-un shop online cu suplimente pentru sportivi?

DIVERSE

Gardul electric – legislatie

Sign up for our Newsletter and
stay informed