Sfaturi

Otopeni – Constanta, ruta de vacanta pentru romanii din strainatate

microbuze2Daca romanii din Romania prefera locatiile exotice din afara tarii, cum ar fi Grecia, Spania sau Turcia, romanii de afara ajung sa fie extrem de dornici sa vina in vacanta in Romania. Chiar daca insulele grecesti ofera o multime de peisaje cu adevarat superbe, vacantele in Mamaia sau in Vama Veche trezesc amintiri si cu siguranta, multi dintre romanii care au plecat peste hotare prefera sa le aleaga in detrimentul altor locatii.

Este unul dintre motivele pentru care retelele de transport Otopeni – Constanta s-au diversificat foarte mult. Practic, datorita autostrazii Soarelui si a companiilor de transport din ce in ce mai numeroase, orice roman care vine din strainatate, pe aeroportul Otopeni, poate ajunge foarte repede in Constanta si se poate bucura de o vacanta de vis intr-una dintre statiunile autohtone.

Care sunt cele mai bune variante de transport din Otopeni catre Constanta?

Daca te intrebi care sunt cele mai bune variante de transport din Otopeni pana in Constanta, trebuie sa iei in considerare mai multe optiuni. Ai la dispozitie avionul, masina personala, taxiul, trenul sau microbuzele si autobuzele.

De regula, optiunea avionului nu este cea mai fericita, deoarece este foarte scumpa si desi ofera rapiditate, nu merita efortul financiar. Optiunea trenului poate sa fie o solutie buna si confortabila, mai ales de cand sunt ceva mai rapide trenurile spre Constanta, insa pentru a ajunge sa iei trenul, trebuie sa mergi pana in Gara de Nord, lucru ce poate sa fie destul de complicat. Va trebui sa iei un taxi sau un autobuz si sa astepti ore intregi pentru a te bucura de transportul de care ai nevoie.

Un taxi din Otopeni pana in Constanta este foarte scump, de multe ori mai scump chiar decat avionul, asadar, singura optiune viabila este sa apelezi la microbuze sau la autobuze. Din fericire, exista din ce in ce mai multe compani de transport care merg pe aceasta ruta, iar motivele sunt cat se poate de simple: traficul este destul de mare iar ruta este una care se parcurge usor. Asadar, daca vrei transport de calitate si ieftin, microbuzele si autobuzele sunt o varianta excelenta. Preturile pentru un bilet incep de la doar cateva zeci de lei iar avantajele sunt majore.

Related posts
Sfaturi

Rozătoarele – inamicul principal al casei noastre

Sfaturi

Masuri de siguranta in cazul tratamentelor de dezinsectie si deratizare

Sfaturi

Ce vor femeile?

Sfaturi

Combate singur gandacii si soarecii

Sign up for our Newsletter and
stay informed