CUMPARATURI

Care sunt principalele caracteristici in alegerea lichidului pentru tigara electronica

Pentru cei care se afla la inceput, in lumea tigarilor electronice, totul pare a fi o mare necunoscuta. Exista o multime de variante de tigari, care mai de care mai interesante si exista si o multime de variante de lichide. Chiar daca dispozitivul cu care fumezi este important, mult mai important este sa stii cum sa alegi un lichid tigara electronica de care sa te poti bucura din plin. Pana la urma, lichidul este cel care genereaza aburul pe care il inhalezi, asadar, trebuie sa fie perfect.

Inainte de a decide achizitia unui lichid, trebuie sa stii cele 3 caracteristici care sunt esentiale in alegerea lui:

Aroma. Poti achizitiona tigari electronice cu foarte multe arome, care mai de care mai interesante. De la arome fructate, pana la arome mentolate, toate sunt disponibile pentru fumatorii care doresc sa incerce ceva nou. Daca treci de la tigara clasica la cea electronica insa, cel mai bine este sa alegi o aroma de tutun, deoarece imita foarte bine gustul unei tigari clasice. Inceputul va fi ceva mai dificil, deoarece se va simti o diferenta. Daca reusesti sa fumezi doua saptamani doar tigari electronice, vei putea spune ca ai facut trecerea cu succes de la fumat nesanatos la fumat sanatos.

Taria. Este un alt element cheie pentru lichidul tigarii electronice. Este important sa achizitionezi o tarie care sa ti se potriveasca, in functie de numarul de tigari pe care obisnuiai sa le fumezi. De regula, pentru cei care fumau mai mult de 1 pachet de tigari pe zi exista lichide cu tarie ridicata, de 24 mg, pentru cei care fumau aproximativ 1 pachet pe zi, exista lichide cu tarie medie, de 18 mg iar pentru ceilalti exista tarie light sau ultra light, de 12 respectiv 6 mg.

Tipul lichidului. Nu in ultimul rand, conteaza tipul lichidului ales. De regula, lichidul tigarii electronice contine o baza, apa, arome alimentare si nicotina. Taria este data de nicotina, insa nu este suficient sa tii cont de tarie. Inainte de achizitie este bine sa citesti cu atentie compozitia lichidului. Acesta poate avea o baza cu propilen glicol, cu glicerina vegetala sau cu diverse amestecuri. Lichidele cu propilen glicol asigura o aroma curata si o tarie buna, in timp ce variantele celelalte ofera o productie mai mare de vapori.

Sfat. Daca esti la inceput in fumatul electronic, cel mai bine este sa achizitionezi mai multe sticlute mici cu arome, pentru a descoperi care este aroma ce ti se potriveste cel mai bine.

Related posts
CUMPARATURIPentru casa

Prinde reducerile la sanitare Grohe si alege din sute de produse de renume

CASA SI FAMILIECUMPARATURIPentru casa

Dispenser sapun de cea mai buna calitate: unde il gasesti si cum il alegi

CUMPARATURIPentru casa

Intampina noul an cu un model deosebit de mobila dormitor!

Amenajari InterioareCUMPARATURIIMOBILIARE SI CONSTRUCTIIPentru casa

Iti utilezi baia? Cauta cele mai avantajoase pachete promotionale cu baterie dus inclusa!

Sign up for our Newsletter and
stay informed