Arta

Care sunt trasaturile portalurilor online de pictura?

picturaCine ar fi crezut ca piata online din Romania se va dezvolta atat de mult, intr-un interval atat  de scurt? Ultimii ani au adus transformari majore atat in randul site-urilor de prezentare, a magazinelor online, a portalurilor de anunturi, cat si in mentalitatea romanilor; daca primele se refera la imbunatatiri de ordin tehnic, cea de-a doua categorie este strans legata de incredera oamenilor. Acest element de trust a continuat sa fie abordat, deoarece rolul sau este extrem de important – in special pentru a-i face pe oameni sa cumpere.  Un domeniu aparte este cel al lucrarilor de arta care au continuat sa fie tot mai des promovate in online. Pentru a descoperi o gama  foarte variata de asemenea tablouri, acceseaza portalul de pictura online la www.onlinearts.ro !

Care sunt asadar trasaturile  unice ale acestui tip de promovare si vanzare? Pentru ca foarte adesea, el se deosebeste de orice alt segment disponibil online. Iar categoriile, prezentarile, textele si autorii (realizatorii) au de asemenea un alt stil. Sa prezentam aceste caracteristici, in randurile urmatoare:

– fiind vorba de lucrari din zona de arta vizuala, imaginea si fotografiile au un rol extrem de important. Clientul trebuie sa vada cum arata un astfel de tablou, la o claritatea si calitate cat mai buna. Trebuia sa vada panza, materialul din care e realizat cat si sa poata vizualiza felul in care va arata pe perete. De aceea un  astfel de portal online de pictura va avea inca de pe prima pagina, la primul contact cu vizitatorii, imagini clare.

– fiecare dintre aceste picturi vor fi insotite, chiar din pagina de categorie de cateva informatii absolut necesare – ele contin: numele lucrarii, anul in care a fost realizata (finalizata), autorul acesteia, pretul exprimat in lei (ce poate sa lipseasca daca e necesar un contact direct cu artistul in cauza), dimensiunile (exprimate in centimetri, ca raport al inaltimii si latimii).

– date de contact – pentru ca utilizatorul sa comande direct, fara intermediari picturile dorite. In functie de preferinte si discutii, tabloul poate fi trimis prin posta sau curier rapid, oriunde in tara, intr-o anumita perioada de timp. Cel mai adesea se foloseste contactarea telefonica, desi nici cea prin email nu este exclusa.

– impartirea pe categorii, subcategorii sau artisti. In acest mod vizitatorii pot sa gaseasca mai usor segmentul de tablouri pe care le cauta. De la picturi cu animale, cu tematica religioasa, de peisaj, la nuduri, erotic, portrete, natura statica sau abstract, doritorii pot sa descopere mereu ceva nou.  Alte directii de cautare sunt date de cromatica, de subiecte (anotimp), de tehnica folosita (acuarela,  creion, colaj, hartie, matase, PFL, textil, material, tempera,  acrilice).

Insa aceste  portaluri online nu sunt  construite doar pentru a vinde tablouri gata realizate. Anumite servicii artistice isi gasesc aici  prezentarea – la comanda pot fi realizate lucrari in urmatoarele domenii:

– caricatura

– icoane

– pictura murala

– portret

– tablouri

Niciodata nu a fost mai usor decat acum sa iti decorezi spatiile interioare (fie ca e vorba de locuinta personala, fie de birouri). Cu o gama atat de variata de lucrari de arta, tabloul potrivit e doar la un click distanta – descopera oferta de tablouri la OnlineARTS.ro !

Related posts
Arta

Tatuaje la preț redus în București!

Arta

Farmecul aparte al picturilor cu peisaje

Arta

EXPO REMBRANDT 2014

Arta

Arta fina de la deco-perete.ro Picturi, desene si alte elemente ce aduc clasa casei tale

Sign up for our Newsletter and
stay informed